Galaxy S 4 – április 27-től a Vodafone-nál

Kütyü Magazin - 2013. április 24.

Hamarosan elérhető lesz a Vodafone kínálatában a Galaxy S 4, melynek "személyében" a Samsung egy olyan készüléket kívánt piacra dobni, amelyet a felhasználók számára igazán fontos szempontok alapján alkottak meg.

A fátyol fekete és zúzmara fehér színben érkező Samsung Galaxy S 4 még karcsúbb, mint elődei – mindössze 7,9 mm – mégis jóval több erőt és szépséget rejt magában. Ennek megfelelően az 5 hüvelykes képátlójú, a világ első Full HD Super AMOLED kijelzővel bíró készülék a lehető legjobb képminőséget nyújtja, ugyanakkor a Gorilla Glass 3-nak köszönhetően a strapabírásával sem lesz gond.

A 13 megapixeles hátlapi kamerával felszerelt Galaxy S 4 Dual Camera képessége révén az előlapi és a hátlapi kamera egyszerre tud fotózni vagy videózni, az elkészült felvételek pedig egyszerűen 8 különböző módon egybefűzhetők, így a végeredmény magában foglalja a témát és a környezetét is. A Dual Video Call szintén a két kamera egyszerre történő használatán alapul: videohívás közben a telefon tulajdonosa magát és környezetét is megmutathatja beszélgetőpartnerének. Hasonlóan különleges a Drama Shot funkció, amellyel mozgó témáról gyönyörű time-lapse videók készíthetők egyszerűen, vagy a Sound & Shot, amely megőrzi a kép készítésekor hallható környezeti zenét és hangokat is, tökéletesen visszaidézve így a fotó készítésének körülményeit. A különleges pillanatok pedig automatikusan egy mappába rendezhetőek a Story Albumnak köszönhetően.

Itt azonban nem érnek véget az S 4-ben rejlő különleges képességek, hiszen a Samsung Smart Pause lehetővé teszi a kijelző tekintettel történő irányítását, a Smart Scroll segítségével a böngésző vagy éppen olvasott levél görgethető a kijelző érintése nélkül, a szem és a csukló mozgatásával.

Legkülönlegesebb újdonságként pedig az „S Health” alkalmazás a különböző beépített érzékelők segítségével a felhasználók egészségügyi állapotát is figyelemmel kíséri. Ezt étkezési napló, edzésnapló és alvásnapló egészíti ki, így a telefon valóban gondoskodik arról, hogy tulajdonosa minél fittebb maradjon.

A fantasztikus sebességről az 1,9 GHz-es, négymagos processzor gondoskodik, amely 2 GB RAM-mal, és 16 GB belső tárhellyel egészül ki, mely utóbbi egészen 32 GB-ig bővíthető. A Samsung Galaxy S 4 Vodafone RED Super tarifával, két éves hűséggel már 49 990 forintos kezdőrészlettel megvásárolható április 27-től a Vodafone prémium üzleteiben, vagy akár a webshopban is. A Smartstore első 25 vásárlója egy vouchert kap ajándékba, melyen ingyenes Learning Center oktatáson vehet részt, valamint 20 % kiegészítő kedvezményben is részesül.

 

 

 

 

 

Vissza