Radio NRJ/ENERGY alkalmazás a Samsung Smart TV-ken

Kütyü Magazin - 2013. május 9.

A legnagyobb nemzetközi rádióállomás-hálózat, a Radio NRJ/ENERGY alkalmazása mától Európa 15 országában, köztük Magyarországon is letölthető a Samsung Smart TV-kre és blu-ray lejátszókra.

A Smart Hubon keresztül már letölthető a SAMSUNG Smart TV-kre és blu-ray lejátszókra a legnagyobb nemzetközi rádióállomás hálózat, a Radio NRJ/ENERGY alkalmazása, amelyben számtalan zenei műfaj nemzetközi slágereit érheti el 27 millió felhasználó Európa 15 országában hétről hétre.

Az NRJ/ENERGY alkalmazás rádióállomások széles választékát teszi elérhetővé, melyek a könnyen használható, intuitív kezelőfelületen választhatók ki. Az app bővebb információkat is nyújt a rádióhallgatónak az éppen aktuálisan játszott számról vagy műsorról. Ráadásul, megjegyzi a hallgató preferenciát is, és az annak megfelelő rádióállomást tölti be automatikusan az alkalmazás következő megnyitásakor.

„A Samsung nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a korábban passzív cselekvést, a tévénézést, aktív és interaktív tevékenységgé formálja a számtalan, a Samsung Smart TV-ken ingyenesen elérhető alkalmazás, játék, videó és film segítségével, hogy a tévénézőknek személyre szabott élményben legyen részük” – mondta Lee Epting, a Samsung Electronics Media Solution Center Europe alelnöke.

 

Vissza