Ismét lencsevégen a Galaxy S 4 Mini

Farkas Norman - 2013. május 16.

Felbukkant néhány kellemes minőségű élőfotó a Samsung idei csúcsmodelljének kompaktabb változatáról. A Galaxy S 4 Mini külseje ugyan sokban hasonlít a nagytesóéra, tudás tekintetében alig vehető észre egyezés.

Várhatóan júliusban kerül piacra a Galaxy S 4 kisebb méretű és szerényebb tudású „Mini” változata, mely az alábbi képeken csodálható meg. Az eddigi információk arra utalnak, hogy a Samsung nem tanult a Galaxy S III Mini kapcsán elkövetett hibájából, így az idei csúcsmodell kompakt verzióját is túlságosan gyenge hardverrel vértezte fel. Ha hihetünk a híreknek, akkor a Galaxy S 4 Mini előlapján egy 4,3 hüvelykes, 960 x 540 pixel felbontású AMOLED érintőképernyő feszít, a kütyü meghajtását pedig egy kétmagos, 1,6GHz-es Exynos 5210 processzor és 1GB (3G verzió esetén) vagy 2GB (LTE verzió esetén) RAM biztosítja. A 2100mAh kapacitású akkumulátorral ellátott mobil képalkotási képességiért egy 8 megapixeles hátlapi kamera felel.

A rajongóknak tehát nincs oka a felhőtlen örömre, de az vigasztalhatja őket, hogy a jövevény fedélzetén az Android 4.2.2 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot.

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza