Megfizethető áron kapható a Nokia Lumia 720 és 520 a Vodafone-nál

Kütyü Magazin - 2013. május 24.

Május 24-től már a Vodafone-nál is kapható a Nokia két legújabb készüléke, a Lumia 720 és 520, melyek elérhető áron, a legújabb Windows 8-as operációs rendszerrel biztosítják az okostelefonok nyújtotta előnyöket.  

Mindkét készülék kedvező áron, és egyúttal izgalmas tartalmakkal várja a felhasználókat, melyek egészen biztosan nem csak a Nokia rajongók tetszését fogják elnyerni. A színes és szórakoztató Windows 8 operációs rendszer kezdőképernyőjén könnyen elérhetők a felhasználók által kiválasztatott kedvenc alkalmazások vagy kapcsolatok, melyek révén így tökéletesen személyre szabhatóvá válik a készülék.

A Lumia 720 4,3 hüvelykes képernyővel bír, és érzékenységének köszönhetően akár kesztyűben vagy körömmel is használható. A készülék 6,7 megapixeles kamerával rendelkezik, amellyel a nap minden szakaszában pengeéles kép készíthető a Carl Zeiss optikának és az f1.9 fényerejű objektívnek köszönhetően.

A Lumia 720-szal szórakozás a fotózás: a Panorama funkción túl, a Cinemagraph alkalmazással „mozgó állóképek”, vagyis animált GIF-ek hozhatók létre, a Smart Shoot opcióval pedig tökéletes csoportkép készíthető. A Creative Studio már az elkészült fotókat látja el látványos effektekkel. Az előlapi kamera 1,3 megapixeles képeket készít, így a Skype videokonferenciák HD minőségben is élvezhetők.

A megfelelő hátlappal ellátva a telefon vezeték nélkül is tölthető, és az NFC-nek köszönhetően egyszerűen lehet a kedvenc zenéket rátölteni, sőt akár JBL Play UP mikrofon is párosítható hozzá. A Nokia 720 stílusos unibody kivitelben, fekete színben kapható.

Lumia 720

 

A Nokia Lumia 520-at 5 megapixeles autófókuszos kamerával látták el, amely HD minőségű videók rögzítésére is alkalmas. A 4 hüvelykes LCD WVGA kijelzővel rendelkező készüléken is megtalálhatók a Nokia Lumia telefonokon megszokott Panorama, Cinemagraph és Smart Shoot funkciók. A készülék fekete és fehér színben vásárolható meg.

Mindkét okostelefont világtérképpel és offline navigációs alkalmazással is felszerelték, így roaming és adatforgalmi díj nélkül tájékozódhatunk, bárhol is járunk a világon. A Nokia WP8-as telefonjainak nagy előnye a továbbfejlesztett HERE alkalmazások, melynek tagjai az előbb is említett HERE Drive offline verzióban is működő, magyarul beszélő navigációs rendszer; a HERE Transit, mely a tömegközlekedésben elengedhetetlen partner; illetve a HERE Maps, amely pedig a mindenféle jármű nélkül közlekednek és tájékozódóknak jelent tökéletes választást.

Lumia 520

 

A Nokia Lumia 720-on megtalálható HERE City Lens alkalmazás a mindennapokban segít eligazodni, hiszen a kiterjesztett valóság élményével gazdagítja a HERE térképek használatát, segítve a felhasználót, hogy könnyebben fedezhesse fel a közvetlen környezetében lévő érdekességeket.   

A Nokia 520 és 720 egyaránt 8 GB háttértárral bír, ami memóriakártyával 64 GB-ig bővíthető.

A Nokia Lumia 520 Matrix 3 tarifacsomagban június 3-tól 1 forintért, míg a Nokia Lumia 720 Vodafone Red tarifacsomagban szintén 1 forintért vásárolható meg.

 

 

 

 

 

Vissza