Jön a Nokia Music az Asha mobilokra

Farkas Norman - 2013. június 4.

Néhány héten belül díjmentesen elérhető lesz Oroszországban a Nokia Music és Mix Radio szolgáltatás az érintőképernyős Asha modellekre. Vajon mennyiben járul hozzá az új szolgáltatásduó a „butamobilok” sikeréhez?

A finn gyártó eddig is számos extrával (pl.: EA Games játékok, térképek) próbálta növelni az Asha modellek népszerűségét, s úgy fest, hogy nem szándékozik felhagyni e jó szokásával. Ezúttal a Nokia Music és Mix Radio szolgáltatásokkal kívánja vonzóbbá tenni az Asha Touch modelleket – melyek típus szerint az Asha 305, 306, 308, 309, 310 és 311.

A több mint 24 millió számot felvonultató Nokia Music katalógusból kedvünkre szemezgethetünk és már kész lejátszási listák közül is választhatunk, melyekből egyszerre akár négyet is letölthetünk, hogy aztán internetkapcsolat nélkül élvezhessük őket. Akkor sem kell aggódnunk, ha online szeretnénk élvezni a Mix Radio és a Nokia Music szolgáltatásait, hiszen a megfelelő bitráta optimalizálás jóvoltából nem csak WiFi és 3G eléréssel, hanem akár 2G hálózaton keresztül is minőségromlás, vagy akadozás nélkül streamelhetünk.

A zenés újdonságok első körben csak Oroszországban lesznek elérhetők, várhatóan a következő hetekben. Valamivel később persze egyéb régiókban is hódíthatnak a szolgáltatások.

 

 

 [Forrás: Unwired View]

Vissza