Képeken a Nokia EOS

Farkas Norman - 2013. június 6.

Végre megjelentek az interneten az első élőfotók, illetve egy látványterv is a Nokia 41 megapixeles kamerával felvértezett, Windows Phone 8 rendszerű mobiljáról, melyet EOS néven ismernek a pletykák követői.

Már jó ideje megjelentek az első mendemondák a finn gyártó Windows Phone 8 alapú multimédiás nagyágyújáról, ám eddig egyetlen fotón sem láthattuk. Ez most változott, ugyanis az EOS-ról, illetve annak prototípusáról végre felbukkant egy maréknyi jó minőségű élőkép.

Az alábbi fotók egyértelműen megerősítik, hogy a tipikus lumiás stíluselemeket felvontultató készülék sárga és fekete színekben érkezik, hátlapi kameráját pedig LED és xenon villanók segítik, illetve automatikusan nyíló zárszerkezet védi. Azt sajnos továbbra is homály fedi, hogy mekkora felbontású kameráról beszélhetünk, ugyanis a lencsevégre kapott modellen csak az „XX Megapixel” felirat látható. Sokan továbbra is 41 megapixeles képalkotó egységet képzelnek az EOS-ba, egyesek szerint viszont alacsonyabb felbontású fényképező kerül a masinába.

 

 

 

[Forrás: My Nokia Blog, GSM Arena]

Vissza