Motorola X – 16 színben?

Farkas Norman - 2013. július 4.

Lencsevégre kapták a középkategóriás Motorola okostelefon élénk színekben tündöklő hátlapjait. Állítólag 16 különböző árnyalatban jelenik meg a készülék, s a leendő tulajdonosok nem csak telefonjuk színét, hanem gyári háttérképét is maguk választhatják meg.

A Motorola tegnap jelentette meg az első reklámot, mellyel a „hamarosan” bemutatkozó Moto X készülékre hívja fel a felhasználók figyelmét. A telefon tudását tekintve várhatóan a középmezőnyben foglal majd helyet, tehát nem a csúcsmodellek ellen indul majd harcba, viszont minden eddiginél egyedibbnek ígérkezik, ami vonzó lehet az egyéniségüket a mobiljukkal is kifejezni vágyó vásárlók számára. Eddig nem is sejtettük, hogy pontosan mi teszi a Moto X-et egyedivé, de most új fejlemények érkeztek a témában.

Állítólag 16 különböző színben lesz elérhető a mobil, s a hátlapját a megrendelő kérésére díjmentesen gravírozzák. A francia Nowhereelse jóvoltából néhány fotó is előkerült a telefon akkufedeléről, melyek alant láthatók. A kütyü hardveres felszereltségébe nem igazán szólhatnak bele a felhasználók, s szoftver tekintetében is elég szűkös a mozgásterük, ugyanis – ha igazak a hírek – kizárólag a gyári háttérképre vonatkozóan adhatják le igényüket.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza