A Kingston megduplázta a kapacitását a világ legnagyobb tárhelyű pendrive-jának

Kütyü Magazin - 2017. január 8.

A Kingston, a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta a világ legnagyobb kapacitású USB-meghajtóját, a DataTraveler Ultimate Generation Terabyte-ot (DTGT). A DataTraveler Ultimate GT akár 2 TB tárhelyet és az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) szabványnak megfelelő teljesítményt biztosít.

A professzionális felhasználók hatalmas mennyiségű adatot tárolhatnak a kisméretű eszközön, például akár 70 órányi 4K felbontású videót. Az exkluzív megjelenésű USB-kulcs kiváló minőséget garantál, cinkötvözet anyagának köszönhetően pedig kifejezetten rázkódástűrő. Kompakt méretéből adódóan könnyen hordozható, így a technológia megszállottjai és az informatikai szakemberek egyszerűen tárolhatnak és kezelhetnek nagy helyigényű fájlokat.  

„A Kingston folyamatosan feszegeti saját határait és keresi az új technológiai megoldásokat. A DataTraveler Ultimate GT a 2013-ban forgalomba hozott 1 TB-os meghajtónk méltó utódja.  A kapacitás megduplázásával a felhasználók könnyen kezelhető formában bővíthetik mobil adattárolási lehetőségeiket, egyszerűen tárolhatnak és szállíthatnak nagyobb mennyiségű adatot is” – mondta Jean Wong, a Kingston flash üzletágának igazgatója. 

A DataTraveler Ultimate GT 2017. februártól kapható 1 és 2 TB-os kapacitással. A meghajtóhoz 5 év jótállás és ingyenes műszaki támogatás jár. További információért kérjük, látogasson el a www.kingston.com webhelyre.

A Kingston DataTraveler Ultimate GT jellemzői és műszaki adatai:

  • Kapacitás: 1 TB, 2 TB
  • Sebesség: 1. generációs USB 3.1
  • Méretek: 72 mm x 26,94 mm x 21 mm
  • Hőmérséklet működés közben: –25 °C és 60 °C között
  • Tárolási hőmérséklet: –40 °C és 85 °C között
  • Jótállás: 5 év jótállás ingyenes műszaki támogatással 
  • Kompatibilitás: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 (SP1), Mac OS X v10.9.x vagy újabb, Linux v.2.6.x vagy újabb, Chrome OS

 

Vissza