Expanzív hangzású, stílusos megjelenésű HiFi zenerendszer a Panasonictól

Kütyü Magazin - 2017. február 17.

A Panasonic bejelentette, hogy Urban Audio termékcsaládjának széles kínálatát két új modellel bővíti. 

A egyedi, stílusos kialakítású UA3 és UA4 (DAB+ rádióval) modellekben nagy teljesítményű erősítő gondoskodik a lenyűgöző, expanzív hangzásról. Mindkettő fantasztikus zenei élményt nyújt 300W-os teljesítményű rendszerével és elegáns, városi stílusával, melyet egy különleges fogantyú egészít ki - kiváló otthoni használatra vagy kerti partikhoz.

Az UA3/UA4 modellek forradalmi, hordozható, „minden egyben” dizájnja dinamikus hangzást és multimédia funkciókat nyújt Bluetooth kapcsolattal és USB csatlakozóval, így okostelefonját, tabletjét vagy más eszközét is könnyen csatlakoztathatja. A Bluetooth, az USB csatlakozó és az egyérintéses okostelefonos dalválasztás segítségével az UA3/UA4 modellekben mindig a felhasználó kezében van az irányítás.

Erőteljes, az egész szobát betöltő, expanzív hangzás

Mérete ellenére az UA3/UA4 modellek erőteljes, tiszta hangzással büszkélkedhetnek, és egy sor olyan funkcióval, amitől beindul a buli. Az UA3/UA4 modelleknél a felhasználók több forrásból is játszhatnak le zenét, pl. Bluetooth-on vagy USB-n keresztül, CD-ről vagy rádióból, és a hangot a helyi hangszínszabályozó előbeállításokkal állíthatják be. A ‘Jukebox Request’ funkcióval a zenének sosem kell véget érnie.

Az UA3/UA4 különböző technológiákat egyesít, hogy dinamikusabb, erőteljesebb basszus hangzást nyújtson. A különleges, hátsó méhsejtes szerkezet a merevséget segíti, a trapéz alakú szekrény és az Aerodynamic Port - optimalizált, áramvonalas kialakításával - csökkenti a rezonanciát. Mindkét modell rendkívül nagy hangerőt és tiszta hangzást nyújt, erős alappal.

A mélynyomók és magassugárzók összehangolása mellett a Panasonic a sarkokba két további magassugárzót helyezett el, így az UA3/UA4 modellek nagyobb területen biztosítanak egyenletes hangzást. A kifelé és előre néző magassugárzók az UA3/UA3 modellek jobb és bal oldalán találhatók, és a négy magassugárzó és a két Aerodynamic Port (a jobb és bal oldalon) olyan szögben vannak elrendezve, hogy a hagyományos modellekhez képest jobb hangnyomás értékeket biztosítanak.

Elegáns, városi stílus 

Az UA3/UA4 kompakt, mégis kiváló minőségű, vízszintes kialakítású modell, oldalsó felülete matt, ami szép kontrasztot biztosít a felső rész hajszálcsíkozott élével. Az UA3/UA4 legyező alakú mélynyomói kiterjedt hangzást biztosítanak, és a tükröző felület még trendibbé teszi a megjelenését.

A középső gomboknál háttérvilágítás található, és a különleges kialakítású fogantyú körül futó vonal szintén meg van világítva. Ezek a kék fények megtörik a fekete felületet, látványuk hozzájárul a városi stílushoz. 

Vissza