Szűrés

A(z) HiFi kulcsszót tartalmazó cikkek

Új CD-s Hifi rendszerek a még jobb hangminőségért

2017. február 19. -

A Panasonic bemutatta legújabb Hi-Fi mikro rendszereit – a vadonatúj SC-PMX150 és SC-PMX80 rendszereket. Egyszerűen követhető a Panasonic CD-s mikro rendszereinek fejlődése: ezek a frissített modellek olyan audió funkciókat kínálnak, amelyek tovább javítják a hangminőséget. Arra tervezték őket, hogy az egyre népszerűbb, nagy felbontású hangforrások igényeinek megfeleljenek.

Tovább

Expanzív hangzású, stílusos megjelenésű HiFi zenerendszer a Panasonictól

2017. február 17. -

A Panasonic bejelentette, hogy Urban Audio termékcsaládjának széles kínálatát két új modellel bővíti. 

Tovább

Öt kategóriát nyertek meg a Sony termékei a 2016-os EISA díjátadón

2016. augusztus 15. -

Idén a Sony öt terméke nyerte el a nemzetközileg elismert European Imaging and Sound Association (EISA) legjobb és leginnovatívabb szórakoztató elektronikai eszközeinek járó díjait. Az EISA Európa legnagyobb elektronikai eszközökkel foglalkozó szakértői bizottságaként évről évre arra törekszik, hogy kategóriánként megtalálja és elismerje az év kiemelkedően magas minőségű szórakoztató elektronikai eszközeit.

Tovább

A Sharp öt új audio termékkel rukkolt elő

2014. január 16. -

A Sharp a CES-en mutatta be 2014-es csúcskategóriás audio termékkínálatát. A készülékek tökéletesen integrálhatók más eszközökkel az otthoni szórakozás érdekében. A kínálatban öt Bluetooth-kompatibilis készülék is megtalálható, ezen kívül három olyan termék, amelyek egyszerű párosítást tesznek lehetővé az NFC technológiának köszönhetően.

Tovább