Itt az idő SSD-re váltani!

Kütyü Magazin - 2016. június 3.

A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bejelentette az UV400 SSD megjelenését.

Ha még nem váltottál a hagyományos merevlemezről SSD-re, ezt a terméket neked találták ki, hiszen négycsatornás vezérlőjének köszönhetően hihetetlen, akár 550 MB/s olvasási és 500 MB/s írási sebességet képes elérni, ezzel tízszer gyorsabb egy 7200-as fordulatszámú merevlemeznél (HDD-nél).1 Emellett a kiváló ár-érték aránnyal rendelkező UV400 SSD gyors rendszerindítást, alkalmazásbetöltést és fájlátvitelt biztosít minden felhasználó számára. 

Az UV400 szilárdabb és tartósabb kialakítású a mechanikus merevlemezeknél, mivel rázkódás- és rezgésvédelme megbízhatóbb használatot tesz lehetővé a laptopokban és más hordozható számítástechnikai eszközökben. Az új termék önálló meghajtóként és csomagban egyaránt elérhető az összes szükséges kiegészítővel együtt: 2,5 hüvelykes USB-ház laptopokhoz, illetve 3,5 hüvelykes adapter asztali számítógépekhez, SATA-kábel, valamint egy link az Acronis2 adatáttelepítő szoftver letöltéséhez, amely a könnyű otthoni üzembe helyezést teszi lehetővé. Az UV400 120 GB-os, 240 GB-os, 480 GB-os és hamarosan 960 GB-os kapacitással is kapható.

„Büszkén mutatjuk be az új UV400 meghajtót, amely elérhetővé teszi felhasználóink számára régi, mechanikus merevlemezeik cseréjét SSD-re, hogy megtapasztalhassák a jobb teljesítmény nyújtotta előnyöket. A hatékony négycsatornás vezérlő és a TLC NAND kombinációjának köszönhetően az UV400 meghajtó tökéletes választás azon vásárlók számára, akik belépőszintű áron kívánják fejleszteni már meglévő rendszerüket.” – mondta Kaszál Norbert a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

Vissza