Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

Sony Xperia S teszt

2012. április 26. -

A Sony (igen, már csak Sony) legújabb csúcstelefonja volt két hétre a tesztünk alanya. Külső megjelenésében igazán lenyűgöző, formás darab, működésében kifogástalan és gyors, ám a funkciókon még lehetne bővíteni.

Kulcsszavak: teszt, Xperia, Android, Sony
Tovább

HTC TITAN vs. Nokia Lumia 800

2012. április 11. -

A Nokia úgy robbant be a Windos Phone-os készülékek világába, hogy minden más gyártó próbálkozását zárójelbe tette, és megteremtette az etalon készüléket. Ezért teszteltük mi is együtt a 800-ast a Titannal, mely a VIP-Phone jóvoltából jutott el hozzánk.

Tovább

Motorola RAZR XT910 teszt

2012. április 4. -

A VIP-Phone jóvoltából górcső alá vehettük a Motorola pengevékony androidos okostelefonját, a RAZR XT910-est. Tény, hogy a karcsúság rendkívül exkluzív megjelenést kölcsönöz a készüléknek, de vajon milyen érzés használni ezt a hihetetlenül lapos mobilt?

Tovább

Canon IXUS 1100 HS teszt

2012. március 29. -

Tiszteletét tette nálunk egy rövid időre a Canon kompakt, igényes kialakítású fényképezőgépe, az IXUS 1100 HS, mi pedig jól leteszteltük. Vajon előny, vagy inkább hátrány az apró méret? Milyen képeket készít a kis masina? Milyen érzés használni a 8 centis érintőképernyővel megáldott szerkezetet? Többek között ezekre a kérdésekre is megtalálod a választ cikkünkben.

Tovább