Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

LG E400 Optimus L3 teszt

2012. június 5. -

Egy rövid időre nálunk vendégeskedett az LG L-Style sorozatának legkisebb tagja, az L3. A belépő szintű okostelefon ugyan nem szállhat versenybe a nagyokkal, de kategóriájában az egyik legjobb választás lehet.

Kulcsszavak: teszt, LG
Tovább

Nokia Lumia 900 – Barkácsoláshoz is? [Videó]

2012. május 22. -

Bár a Nokia Windows Phone alapú csúcsmodellje nem tartozik a strapamobilok táborába, mégis kiválóan ellenáll a kisebb balesetekből adódó ütéseknek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a videó, melyet a finn gyártó tesztcsapata készített. Konkrétan egy szeget vernek be egy fadarabba a készülékkel a felvételen.

Tovább

PRADA Phone by LG 3.0 teszt

2012. május 17. -

A harmadik Prada telefon járt nálunk egy teszt erejéig. A design megosztotta a véleményeket, viszont a teljesítményre nem volt panasz. A teszt egy csöppet rendhagyóra sikeredett, ugyanis kollégánk barátnője is részt vett benne. Ennek köszönhetően azt is megtudhatjuk, hogy milyen az új Prada mobil női szemmel.

Kulcsszavak: teszt, Android, PRADA, LG
Tovább

One X vs. One XL – a HTC csúcsmodellek megmérkőznek [Videó]

2012. április 26. -

Egy videón tekinthető meg a tajvani gyártó felső kategóriás mobiljainak összecsapása. Az európai piacra szánt One X sokkal magasabb pontszámot ért el az AnTuTu Benchmark tesztben, mint amerikai, LTE modemmel felvértezett testvére, a One XL.

Kulcsszavak: benchmark, teszt, Android, HTC
Tovább