Szűrés

A(z) IP67 kulcsszót tartalmazó cikkek

Nem kell őket félteni - JCB Toughphone Pro-smart és Sitemaster2

2012. április 19. -

Már kaphatók az Egyesült Királyságban a JCB strapabíró készülékei. Az ellenálló okostelefonra vágyók a Toughphone Pro-smart nevű modellt részesíthetik előnyben, a Sitemaster2 mobil pedig alapfunkciókat kínál” elnyűhetetlen” kivitelben.

Tovább

Egy „beázott” Motorola Defy története

2012. április 11. -

Egy olvasónk részletesen beszámol Motorola Defy készülékének meghibásodásáról, s az azt követő rögös útról, mely végül a mobil díjmentes cseréjéhez vezetett. Ha Defy-od van és nem vagy teljesen tisztában a masinád ellenállóképességével, illetve a rá vonatkozó garanciális feltételekkel, akkor feltétlenül olvasd el ezt a cikket.

Tovább

Androidos strapamobil a Caterpillartól – CAT B10

2012. március 9. -

Az Android 2.3.5 Gingerbread rendszert futtató CAT B10 ellenáll a külső behatásoknak, s  – az IP67 tanúsítvány értelmében – erre igen magas fokon képes. A víz,-por- és ütésálló eszköz viszonylag átlagos hardveres felszereltséget kapott, ám az aktív életet élő, illetve szélsőséges körülmények között dolgozó felhasználók megbízható társra találhatnak személyében.

Tovább

Élménymobil a Red Bull MOBILE kínálatában - Sony Ericsson Xperia Active

2011. november 10. -

A Sony Ericsson bejelentette, hogy a por,- víz,- és karcálló Xperia Active okostelefon novembertől a Red Bull MOBILE készülékek sorát fogja bővíteni.

Tovább