Szűrés

A(z) IP67 kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb strapatelefon az EVOLVE-tól – Gladiator RG400

2013. február 4. -

Már Magyarországon is kapható az EVOLVE által fejlesztett legújabb strapatelefon, az EVOLVE Gladiator RG400. Az új készülék azoknak ajánlott, akik tartós, strapabíró telefonra vágynak, amely nemcsak a hétköznapokban, hanem extrém körülmények között is megállja a helyét.

Kulcsszavak: Evolve, IP67, mobiltelefon
Tovább

Galaxy Xcover 2 – Strapamobil Android 4.1 Jelly Bean alapokon

2013. január 26. -

A Samsung új strapamobilja kétmagos processzorral, négyhüvelykes WVGA kijelzővel és Android 4.1 Jelly Bean rendszerrel a fedélzetén áll ellen a víz,- por- és ütés okozta behatásoknak – az IP67 tanúsítvány által meghatározott szinten.

Tovább

Kétkártyás, okos és strapabíró: Lenovo A660

2012. szeptember 11. -

A Lenovo bemutatta új, Android 4.0 Ice Cream Sandwich rensdzerű készülékét, az A660-at, mely egyszerre két SIM kártya kezelésére képes, de legfőbb érdekessége mégsem ebben rejlik, hanem abban, hogy az IP67-es szabványnak megfelelően ellenáll a víznek, a pornak és az ütéseknek.

Tovább

Új strapamobil a Sony-tól: Xperia go

2012. május 30. -

A Sony ma bejelentette az Xperi család legújabb tagját. Az Xperia go azon felhasználóknak készült, akiknek a széleskörű funkcionalitás mellett az egyedi dizájn is ugyanolyan fontos egy strapabíró és vízálló készülék esetében. Az új készülék karcálló kijelzővel rendelkezik, sőt még vizes kézzel is könnyedén és pontosan kezelhető. Az új modell ezeken felül az International Protection (IP) értékelésében is megkapta a por- és vízálló minősítést.

Kulcsszavak: IP67, Sony
Tovább