Szűrés

A(z) Mio kulcsszót tartalmazó cikkek

Top 3 motoros túracélpont a Mio ajánlásával

2022. június 24. -

Tombol a nyár és a motoros szezon! Ha eleged van a forróságból és inkább a hűvösebb hegyi levegőre vágysz, akkor pattanj nyeregbe és élvezd a frissítő kalandokat Európa magashegyi szerpentinútjain. A Mio három csodás panorámautat ajánl most neked – bármelyiket is választod, jól döntesz! A gyönyörű útvonalat pedig rögzítsd a Mio motoros kameráinak egyikével, amelynek felvételei szükség esetén bizonyítékul is szolgálhatnak.

Kulcsszavak: motoros kamera, Mio
Tovább

Vidd magaddal a Mio Cyclo Discover navigáció modelljeit is

2022. június 1. -

A biciklizés sosem megy ki a divatból. Sőt, most éli csak igazán reneszánszát! Egyedül vagy társaságban, városban vagy vidéken, bárhol és bármikor nyeregbe pattanhatunk és élvezhetjük a kerékpározás előnyeit. A tekerés nem csak az egészségünkre és lelkünkre hat kedvezően, hanem a baráti, családi kapcsolatainkat is erősíti, ha közösen vágunk neki a kalandnak. Az élményt pedig tovább fokozhatjuk, ha a Mio Cyclo Discover kerékpáros navigáció modelljeit is bevesszük a buliba.

Kulcsszavak: Mio, navigáció
Tovább

Ismerd meg a jó minőségű dashcamek előnyeit a Mio-val!

2022. március 7. -

Ma már szinte nem kérdés, hogy minden autóba kerülnie kellene menetrögzítő kamerának. Nemcsak azért, hogy rögzíthesd az utakon szabálytalankodókat, hanem hogy még biztonságosabban vezethess vagy szemmel tartsd a parkoló autódat. Sőt, a friss jogsis gyerekedet is taníthatod a segítségével! A Mio most összeszedett néhány olyan esetet, amikor biztosan áldanád magadat, hogy jó minőségű fedélzeti kamerát használtál az autóban.

Tovább

MiVue 886: Másodpercenkénti mentés és szuper éles felvételek

2022. január 18. -

A Mio, a menetrögzítő kamerák vezető gyártója mindent megtesz, hogy új szintre emelje a vezetés élményét. MiVue 800-as szériájával számos újdonságot hozott, most pedig felteszi a pontot az i-re a legújabb MiVue 886-os modellel, ami a márka első 4K felbontású kamerája! Miben más ez az eszköz, mint a többi? Mutatjuk!

Tovább