Szűrés

A(z) Mio kulcsszót tartalmazó cikkek

Az élményvezetéstől a fedélzeti kameráig: 10 ajándékötlet autósoknak

2022. december 13. -

Szeretnél autómániás rokonodnak, barátodnak, barátnődnek idén karácsonykor egy különleges ajándékkal örömet okozni? Vagy inkább olyan meglepetést választanál neki, ami abban segíti, hogy profi sofőr váljon belőle? A Mio, a minőségi fedélzeti kamerák gyártója összegyűjtött tíz autós ajándékötletet, amelyek között biztosan megtalálod azt, amivel elvarázsolhatod szerettedet.

Kulcsszavak: fedélzeti kamera, Mio
Tovább

Készülj fel előre és csapj le a Mio legjobb ajánlataira!

2022. november 16. -

Már alig várod a Black Friday napokat, amikor az év legcsábítóbb akcióira vadászhatsz? A Mio is szuper ajánlatokkal érkezik: a belépő szintű autós fedélzeti kameráktól kezdve a csúcsminőségű készülékekig közel 4000 darab terméket kínál akár 30%-os árengedménnyel. Szeretnél a legjobb ajánlatra lecsapni? Készülj fel a vásárlásra előre és kövesd tippjeinket, hogy biztosan a tied legyen a kiszemelt akciós Mio menetrögzítő kamera!

Tovább

Gyűjtsd a bizonyítékokat a Mio-val akkor is, amikor nem vagy az autóban!

2022. augusztus 31. -

Sok autós félelme, hogy parkoló kocsijához visszaérve azt látja, az autó hátulja behorpadva, oldala meghúzva, vagy a visszapillantó tükör letörve. Szerencsére azonban a károkozót megtalálhatjuk, ha az autóban olyan Mio fedélzeti kamerát használunk, amely ütés, ütközés vagy a jármű előtti mozgás esetén elindítja a felvételt. Az így rögzített eseményt pedig akár bizonyítékként is használhatjuk a káresemény felderítéséhez.

Kulcsszavak: fedélzeti kamera, Mio
Tovább

Itt a lista! Ezek nélkül el se indulj az autós vakációra!

2022. július 22. -

Autós nyaralásra indulsz a családdal? Több száz kilométert fogsz vezetni? A hosszú, akár egész napos út alatt nemcsak az enni- és innivalóról, hanem a család kényelméről és biztonságáról is gondoskodni kell. A felhőtlen utazáshoz sok mindenre szükséged lesz, a lista összeírásában a minőségi fedélzeti kamerák gyártója, a Mio segít neked.

Tovább