Szűrés

A(z) SSD-meghajtó kulcsszót tartalmazó cikkek

Fullon pörög a Kingston új KC600 SSD-je

2019. október 22. -

Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta az asztali PC és notebook-feladatokhoz tervezett, 2,5″-os KC600 SSD-t, amely teljes kapacitás-kihasználtsággal növeli a számítógépek teljesítményét. A KC600 meghajtót gyors reagálásra optimalizálták, rendkívüli indulási, betöltési és átviteli sebességgel. Komplett biztonsági csomaggal, azon belül 256 bites AES-XTS hardveralapú titkosítással, TCG Opal 2.0 és eDrive megoldásokkal védi a felhasználói adatokat. 

Tovább

A Kingston DC500 SSD-család Vmware támogatást szerzett

2019. október 15. -

A Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette, hogy nagyvállalati kategóriájú, DC500 sorozatú SSD-i VMware Ready tanúsítást szereztek. Eszerint alapos validálási eljárást követően a VMware szoftvercég a legmagasabb szintű támogatásban részesíti a Kingston DC500R és DC500M meghajtóit, és kifejezetten javasolja használatukat a VMware vSAN és vSphere környezetekben.

Tovább

SSD-szállításban dobogós helyen a Kingston

2019. október 8. -

A Kingston Technology bejelentette, hogy több mint 13,3 millió SSD-t szállított 2019 első hat hónapjában, amit a TrendFocus piackutató cég által gyűjtött adatok igazolnak. Ezzel az óriási mennyiséggel a Kingston globálisan a harmadik legnagyobb SSD-szállítónak számít a Samsung és a Western Digital után, ami jól érzékelteti a világ vezető független SSD-gyártójaként szerzett piaci erejét és pozícióját. A világszerte szállított SSD-mennyiségnek összesen 11,3 százaléka származott a Kingstontól az idei első fél évben.

Tovább

Új SSD-t mutatott be a Kingston

2019. május 23. -

A Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta vállalati ügyfeleknek és nagy teljesítményigényű felhasználóknak szánt, új generációs M.2 NVMe PCIe SSD-jét, a KC2000-et. Az SSD kimagasló teljesítményt nyújt a legújabb Gen 3.0 x 4 vezérlő és 96 rétegű 3D TLC NAND használatának köszönhetően. A kiváló, akár 3200/2200 MB/s írási/olvasás sebességet* kínáló KC2000 teljesítménye és tartóssága egyedülálló módon javítja az asztali gépek, a munkaállomások és a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) rendszerek munkafolyamatait. 

Tovább