Szűrés

A(z) SSD-meghajtó kulcsszót tartalmazó cikkek

Nagyvállalatok adattárolási igényeire tervezett Kingston SSD

2020. március 3. -

A Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta új, DC1000M U.2-es porttal ellátott adatközponti NVMe PCIe SSD-meghajtóját. A DC1000M sokféle és nagy adatmennyiség feldolgozásával járó nagyvállalati feladat végrehajtását támogatja, például a számítási felhő, a webtárhely-szolgáltatás, a nagy teljesítményű számítástechnika (HPC), a virtuális infrastruktúra, a mesterséges intelligencia és a mélytanulás alkalmazásainál. 

Tovább

A Kingston bootolható adatközponti NVMe SSD-vel lép piacra

2020. január 14. -

A Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta új, bootolható adatközponti meghajtóját, a DC1000B M.2 NVMe-t. Az SSD ideális az egy vagy két M.2 NVMe meghajtóhellyel ellátott kiszolgálók rendszerindításához, és felszabadítja az értékes előoldali 2,5”-os meghajtó-modulhelyet az adattárolási kapacitás bővítésére. A 2280-as méretű DC1000B védett az áramkimaradás ellen, és 0,5 DWPD tartóssági értékkel garantálja a hosszabb élettartamot, továbbá kiemelkedő teljesítményt nyújt 3,2 GB/s és 205K IOPS sebességgel. Kifejezetten a rendszerindítás, valamint az alkalmazások gyorsítótárazásának és naplózásának támogatására készült megoldás. 

Tovább

Hordozható SSD a Samsungtól

2020. január 9. -

A Samsung bemutatja legújabb külső meghajtóját, a Portable T7 Touch SSD-t, amely a kompakt kialakítás mellett a második generációs USB 3.2 technológiával az elérhető legmagasabb átviteli sebességet is biztosítja a felhasználóknak. Az eszköz a beépített ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően új szintre emeli az adatbiztonságot. 

Tovább

Új nagyvállalati SSD-meghajtó a Kingstontól

2019. október 24. -

A Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta új Data Center 450R (DC450R) típusú nagyvállalati SSD-meghajtóját. A nagy teljesítményű, 6 Gbps sebességű, 3D TLC NAND memóriával ellátott SATA SSD olvasásközpontú alkalmazásokhoz készült. A kiszolgálókba szánt SSD kivételes bemeneti/kimeneti (I/O) teljesítményt és kiszámítható késleltetés biztosít, amely napjainkban fontos szempont az adatközponti SSD-k esetében. A Kingston szigorú szolgáltatásminőségi (QoS) követelményei szerint kifejlesztett DC450R sokféle nagy olvasási teljesítményt és olvasási gyorsítótárazást igénylő feladatnál egyenletes teljesítménnyel működik.

Tovább