Szűrés

A(z) alaplap kulcsszót tartalmazó cikkek

Az Asus lehetőséget ad az Intel Pentium Anniversary Edition processzor túlhajtására

2014. június 30. -

Az Asus bejelentette, hogy a legfrissebb H97, H87, B85 és H81 sorozatú alaplapok nagyszerű lehetőséget teremtenek az Intel Pentium Anniversary Edition processzor és a Core K sorozatú processzorok túlhajtására.

Tovább

Négykártyás grafikát kiszolgáló Z97-WS alaplap az Asustól

2014. június 24. -

Az ASUS bejelentette a munkaállomásokhoz szánt Z97-WS alaplapot. Az Intel Z97 lapkakészletre épülő alaplap igény szerinti használható NVIDIA GeForce SLI és AMD CrossFireX technológiával és kiemelkedő tápmegoldásokkal. 

Kulcsszavak: grafika, alaplap, Asus
Tovább

Red Dot díjas lett az Asus Zenfone és a ROG Maximus VI Formula alaplap

2014. május 9. -

Az Asus ZenFone és a Republic of Gamers (ROG) Maximus VI Formula alaplap is megkapta a Red Dot Design Award 2014 díjat, mellyel a kiemelkedő felhasználói élményt nyújtó termékek kiválóságát jutalmazták. A ZenFone a mobiltelefonok, a ROG Maximus VI Formula alaplap pedig a számítógépes alkatrészek kategóriájában nyert. A győztes készülékeket 53 ország cégeinek 4815 terméke közül választották ki. 

Tovább

Az ASUS ROG bemutatja az Assassin's Creed IV: Black Flag játékcsomagokat

2013. november 4. -

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bejelentette, hogy a Ubisofttal együttműködve az Assassin's Creed IV: Black Flaget mellékelik a Rampage IV Black Edition alaplaphoz, illetve egyes, kifejezetten játékosoknak szánt PC-khez, mint a Tytan G30 vagy a G750 noteszgép.

Tovább