Szűrés

A(z) alaplap kulcsszót tartalmazó cikkek

Új X99-es sorozatú alaplapok az Asustól

2014. szeptember 2. -

Új alaplapokkal rukkolt elő az Asus. Az X99-Deluxe, X99-Pro és X99-A kódjelű új ATX alaplapok az Intel X99-es lapkakészletére épülnek, és olyan technológiákkal is fel vannak szerelve, mint az OC Socket és az 5-Way Optimization. Ezek garantálják a legfrissebb LGA 2011-v3 Intel Core i7 processzorok teljesítményének kiaknázását.

Tovább

Az ASUS bejelentette X99-E WS munkaállomás-alaplapját

2014. szeptember 1. -

Az ASUS bejelentette az X99-E WS munkaállomás-alaplapját. Az eszköz olyan új CEB (Compact Electronics Bay) kialakítással rendelkezik, amely az Intel X99 lapkakészletre épül és akár négy GPU-s kiépítést is támogat teljes, 16x-os PCI Express 3.0 sebességgel, az extrém grafikus teljesítmény eléréséhez.

Tovább

Játékosoknak szánt alaplap az Asustól – A88X-Gamer

2014. augusztus 21. -

Az ASUS bejelentette az A88X-Gamer nevű új AMD A88X lapkakészletes, játékhoz optimalizált ATX alaplapot, amely exkluzív technológiák csatasorba állításával gondoskodik a felhőtlen szórakozásról.

Kulcsszavak: alaplap, ASUS, gamer
Tovább

Gamer alaplap az Asustól – H97-Pro

2014. július 29. -

Az ASUS bejelentette a H97-Pro Gamer nevű új ATX alaplapot, amely 10 Gbit/s sebességű M.2 és SATA Express kapcsolatokkal, Intel Gigabit Ethernet hálózatkezeléssel és GameFirst II technológiával gyorsítja a játékot. A felhasználók számára további előny a SupremeFX játékokhoz optimalizált hangja, illetve a Sonic Radar ll technológia, amely rejtett előnyt biztosít az FPS-játékok kedvelőinek.

Tovább