Szűrés

A(z) távközlés kulcsszót tartalmazó cikkek

NMHH: a fogyasztók és az iparági szereplők érdeke is fontos a roamingdíjak szabályozásánál

2014. április 11. -

A roamingdíjak eltörléséről szóló uniós rendelettervezettel kapcsolatban az NMHH célja, hogy a jogalkotási eljárásban olyan megoldás szülessen, amely egyaránt szolgálja a fogyasztók érdekeit, biztosítja a roamingdíjak lehető legnagyobb mértékű csökkentését, ugyanakkor nem ró túl nagy terhet az iparági szereplőkre sem - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az MTI érdeklődésére.

Tovább

Közeleg az idei Internet Hungary

2013. október 1. -

Két hét múlva, október 15-16. között immáron tizennegyedik alkalommal gyűlnek össze az infokommunikációs szakmai legjobbjai Siófokon az Internet Hungaryn, ahol számos fontos témát  igyekeznek megvitatni minél több szemszögből.

Tovább

Több ezer online pénztárgépbe kerülhetnek Telenor SIM chipek

2013. július 15. -

A Telenor készen áll arra, hogy rövid idő alatt nagy mennyiségben szállítson le SIM chipeket, amelyekkel biztosítható a folyamatos adatkapcsolat az online pénztárgépek és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal rendszere között. A rendszer fejlesztésében és a tesztelésben a Telenor Csoport svéd leányvállalata, a Telenor Connexion is részt vett.   

Tovább

Új Cisco CRS-X router távközlési gerinchálózatokhoz

2013. július 8. -

A Cisco bemutatta a szolgáltatói iparágban élenjáró CRS család legújabb tagját, a CRS-X útválasztót, melynek modulhelyenkénti adatátviteli sebessége 400 gigabit másodpercenként (Gbit/s). A bővülő Cisco CRS sorozat útválasztóit világszerte több mint 750 vezető távközési vállalat, köztük több hazai szolgáltató is alkalmazza.

Tovább