Szűrés

A(z) távközlés kulcsszót tartalmazó cikkek

Jelentős beruházással bővíti hálózatának kapacitását a UPC

2016. július 28. -

Új épületbe költözött a UPC Magyarország hálózatának irányítóközpontja. A hazai szélessávú optikai hálózat főhadiszállását több mint másfél éves előkészítést követően mozgatták át az új telephelyre. Az új fejállomással jelentősen növekszik a szélessávú UPC hálózat adatforgalmi kapacitása és biztonsága. Az ügyfelek a költözés közben is fennakadás nélkül használhatták a szolgáltatásokat.

Tovább

A világ első transzkontinentális 5G próbahálózatát hozza létre az Ericsson, az SK Telecom és a Deutsche Telekom

2016. július 13. -

Az Ericsson partnerségi megállapodást kötött az SK Telecom és Deutsche Telekom vezető távközlési szolgáltatókkal a világ első transzkontinentális 5G próbahálózatának telepítéséről. A projekt kizárólagos infrastruktúra beszállítója az Ericsson lesz. 

Tovább

4G hálózaton végzett teszthívást a Magyar Telekom

2016. május 17. -

A Magyar Telekom éles tesztkörnyezetben teljes egészében 4G alapon bonyolított le hívást a cég budapesti, Krisztina körúti székházában, május 17-én, a Távközlés és az Információs Társadalom Világnapján. 

Tovább

Tavaly várakozáson felül nőtt az okostelefonok piaca Romániában

2016. március 7. -

Tavaly várakozáson felül, 27 százalékkal nőtt az okostelefonok piaca Romániában, ahol mintegy 3,5 millió ilyen készüléket adtak el - közölte hétfőn a Ziarul Financiar című napilap.

Tovább