Szűrés

A(z) Google kulcsszót tartalmazó cikkek

Mostantól egyszerűbb átalakítani a GMS-alkalmazásokat

2021. április 19. -

Jelentősen egyszerűbb lesz mostantól a GMS, vagyis a Google-alapú alkalmazások átültetése a Huawei saját, HMS-alapú rendszerébe. A bluesource alkalmazásfejlesztő SDK Choice névre keresztelt megoldása megkönnyíti a fejlesztők és a márkák számára, hogy a GMS- és a Firebase-keretrendszereken alapuló, már meglévő alkalmazásaikat HMS-en használhatókká alakítsák át. Ez jelentősen csökkenti az alkalmazásfejlesztők költségeit és a fejlesztés idejét, megkönnyíti az adaptációt és lehetővé teszi, hogy az appok még optimalizáltabban fussanak a Huawei-eszközökön.

Tovább

A Xiaomi különleges ajánlatokkal mond köszönetet a rajongóinak

2021. április 2. -

A technológiában világelsők közé tartozó Xiaomi kihirdette az évente megrendezésre kerülő Mi Fan Festival (MFF) kezdetét. A 2021-es fesztivál központi témája a „Fedezd fel a lehetőségeket!”, az üzenet szellemének kifejtéseként a Xiaomi széles körű online kampányt indít, amelynek során arra buzdítja a rajongókat, hogy osszák meg tapasztalataikat arról, hogyan tették jobbá az életüket a Xiaomi termékei a barátaikkal és a családjukkal. 

Tovább

Magyarországon is fut a BERT algoritmus!

2019. december 11. -

Danny Sullivan Twitteren jelentette be, hogy az angol után 70 másik nyelven köztük magyar nyelven is fut már a BERT algoritmus. És hogy mi az a BERT algoritmus? A Google hivatalos közleménye szerint: ” talán a legnagyobb lépés a keresés történetében“.

Tovább

Hangalapú vezérléssel, okostelefonról is irányíthatók az LG legújabb háztartási gépei

2019. augusztus 26. -

Az LG Electronics (LG) a ThinQ mobilapplikáción keresztül a hangalapú vezérlés lehetőségét is elérhetővé teszi, amellyel maximális kényelmet biztosít a felhasználók számára, hiszen bárhonnan, bármikor csatlakozhatnak az LG ThinQ eszközeikhez. Az angol nyelvet támogató, okosotthon-eszközök menedzsmentjére kifejlesztett mobilalkalmazás a Google hangalapú asszisztensének hangfelismerő technológiáját alkalmazza a wifi-képes LG háztartási gépek − többek között mosó- és szárítógépek, hűtőszekrények, sütők, mosogatóképek, porszívók, klímaberendezések, légtisztítók − vezérléséhez.

Tovább