Szűrés

A(z) Google kulcsszót tartalmazó cikkek

Zöldítette keresőjét a Google

2021. október 7. -

Több új, Magyarországon is elérhető környezetbarát keresési funkciót jelentett be a tegnapi napon a Google vezérigazgatója. 

Tovább

Google keresés a MUM segítségével

2021. szeptember 30. -

A Google a Search On konferencián jelentette be, hogy újratervezte keresőszolgáltatását, amely mostantól intuitív módon segíti új témák felfedezését a MUM algoritmus segítségével.

Tovább

A Google-lel közösen fejlesztette új platformját a Samsung

2021. június 29. -

A Samsung a Mobile World Congress (MWC) eseményen mutatta be One UI Watch felületet, amely a Galaxy Watch és az okostelefon ökoszisztéma használatát még gördülékenyebbé teszi. A One UI Watch a Galaxy Watch készülék felhasználói számára a Google-lel közösen fejlesztett új, egységes platformon lesz elérhető. 

Tovább

Mostantól egyszerűbb átalakítani a GMS-alkalmazásokat

2021. április 19. -

Jelentősen egyszerűbb lesz mostantól a GMS, vagyis a Google-alapú alkalmazások átültetése a Huawei saját, HMS-alapú rendszerébe. A bluesource alkalmazásfejlesztő SDK Choice névre keresztelt megoldása megkönnyíti a fejlesztők és a márkák számára, hogy a GMS- és a Firebase-keretrendszereken alapuló, már meglévő alkalmazásaikat HMS-en használhatókká alakítsák át. Ez jelentősen csökkenti az alkalmazásfejlesztők költségeit és a fejlesztés idejét, megkönnyíti az adaptációt és lehetővé teszi, hogy az appok még optimalizáltabban fussanak a Huawei-eszközökön.

Tovább