Szűrés

A(z) Cisco kulcsszót tartalmazó cikkek

A Cisco előrejelzése szerint 2023-ra a mobilkapcsolatok több mint 10%-a 5G kapcsolat lesz

2020. február 23. -

A Cisco legújabb Annual Internet Report előrejelzése szerint 2023-ra a világ mobilkapcsolatainak több mint 10%-át teszik majd ki az 5G kapcsolatok, amelyek átlagos sebessége 575 Mbp/s lesz, vagyis 13-szor gyorsabb, mint egy átlagos mobil kapcsolat. Ez a teljesítmény lehetővé teszi a mesterséges intelligencia (AI), valamint a különböző IoT-alkalmazások elterjedését, beleértve többek között az önvezető autókat, az okosvárosokat és a hálózatba kapcsolt egészségügyi eszközöket. 

Tovább

A Cisco bemutatta a jövő internetére vonatkozó stratégiáját

2020. január 13. -

A Cisco bemutatta a Cisco Silicon One-t, az iparág egyedülálló hálózati szilícium chip architektúráját, valamint az erre épülő új, szolgáltatói igényeknek megfelelően fejlesztett routercsaládot, a Cisco 8000 sorozatot.

Tovább

A Cisco új generációs Wi-Fi 6 megoldásokkal bővíti hálózati portfólióját

2019. június 17. -

1997-ben jelent meg a 802.11 protokoll első verziója, és a Wi-Fi elindult világhódító útjára. Azóta a vezeték nélküli szegmens jelentősen átalakult, a hálózatokra kapcsolódó sokmilliárd eszköz pedig egy új Wi-Fi szabvány – a Wi-Fi 6 (802.11ax) – elindítását teszik szükségessé. 

Tovább

A Cisco új szervere AI és ML technológiát támogat

2018. október 2. -

A Cisco bemutatta első olyan szerverét, amelyet kifejezetten a mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás (ML) kiszolgálására terveztek. Az AI és ML technológiák új lehetőségeket nyitnak az összetett feladatok megoldására és hatással lesznek az informatikai infrastruktúrákra és folyamatokra is. A Gartner felmérése szerint jelenleg csupán a vállalatok 4%-a alkalmaz AI megoldásokat*, ez a szám azonban a következő években drámai mértékben fog növekedni.

Tovább