Szűrés

A(z) Epson kulcsszót tartalmazó cikkek

Néhány érv a projektorok mellett

2023. november 14. -

A Black Friday a lehető legjobb alkalom arra, hogy beszerezzük azokat az elektronikai eszközöket, amelyekre már régóta áhítozunk. A tévé minden évben slágertermék, de ha hamisítatlan otthoni moziélményre vágyunk, érdemes lehet fontolóra vennünk egy projektor beszerzését.

Tovább

Lejárt a fotóalbumok ideje?

2023. október 26. -

Tízből kilenc magyar tart otthon fotóalbumot, ám a legtöbben ki sem nyitották őket az elmúlt másfél évben – derült ki az Epson országos, reprezentatív kutatásából.* Bár az okoseszközöknek köszönhetően szinte minden pillanatot megörökítünk, mégis mindössze 2 százalékát nyomtatjuk ki a digitális képeknek. Pedig a fotók rendezése és nézegetése pótolhatatlan pozitív hatásokkal jár, például elősegíti az emlékezést, és megerősíti a családi kötelékeket. 

Tovább

Az EPSON elnyerte a DataMaster Lab GREEN Award fenntarthatósági elismerését

2023. szeptember 25. -

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

Tovább

Iskolakezdés okosan

2023. augusztus 29. -

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

Tovább