Szűrés

A(z) Epson kulcsszót tartalmazó cikkek

Az EPSON elnyerte a DataMaster Lab GREEN Award fenntarthatósági elismerését

2023. szeptember 25. -

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

Tovább

Iskolakezdés okosan

2023. augusztus 29. -

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet kapnak az oktatásban, de nem mindegy, hogyan választunk. A megfelelő készülékek nem csak megkönnyíthetik a tanulást, de ha energiatakarékos, időt álló darabokat választunk, még a környezettudatosság szempontjának is megfelelhetünk.

Tovább

Pénztárcakímélő nyomtatás

2023. március 24. -

Öt év alatt megközelíti a 2 millió forintot az áramszámlán jelentkező megtakarítás, amelyet már egy közepes méretű cég is elérhet, ha lézertechnológiás irodai multifunkciós berendezéseit az Epson piezoelektromos tintasugaras eszközeire cseréli. A lépéssel csaknem 1,5 tonna CO2 emissziótól is meg lehet kímélni a környezetet, miközben a hőmentesen működő gépek egyéb szempontok alapján is lényegesen környezetkímélőbbek a lézereseknél.

Tovább

Tanácsok az otthoni filmezéshez

2023. március 13. -

A streamingplatformok hódításával gyorsan változnak a filmfogyasztási szokásaink: egyre könnyebben személyre szabhatjuk, hogy mit, mikor és milyen körülmények között nézünk. Egy jól megválasztott projektorral, soundbarral és néhány kiegészítővel magasabb szintre emelhetjük az otthoni filmezés élményét, és sokkal jobban elmerülhetünk kedvenc műsoraink világában, mintha csak egyszerűen bekapcsolnánk a tévét.

Tovább