Szűrés

A(z) Fujitsu kulcsszót tartalmazó cikkek

Sokoldalú mobil munkaállomás szakembereknek

2023. április 2. -

A Fujitsu bemutatta a páratlan teljesítményt, sokoldalúságot és gyorsított munkafolyamatokat igénylő professzionális felhasználóknak szánt CELSIUS H7613 munkaállomást. Az új modell 10 mm-rel vékonyabb és 500 grammal könnyebb elődjénél, ugyanakkor akár 400%-kal nagyobb teljesítmény elérésére képes az olyan fejlett grafikus alkalmazások futtatásakor, mint a Catia, a Siemens, a Creo és a rendering szoftverek.

Tovább

Március végén érkezik a Fujitsu PRIMERGY M7 szerversorozata

2023. január 16. -

A Fujitsu bejelentette az új, 4. generációs Intel Xeon Scalable Processor Platform technológiára épülő PRIMERGY M7 szerverek bevezetését. A szabványos CPU-technológiával kategóriavezető teljesítményt és energiahatékonyságot nyújtó, új generációs PRIMERGY M7 sorozat biztosítja a gerinchálózati működéshez szükséges egyszerűséget és költségprofilt, és elérhető közelségbe hozza a mesterséges intelligencia megfizethető alkalmazását a fenntartható átalakulási programok megvalósításához.

Tovább

Kettő az egyben Fujitsu táblagép

2022. szeptember 20. -

A Fujitsu most bemutatott, levehető billentyűzetű „kettő az egyben” STYLISTIC Q7312 táblagépe egy eszközben egyesíti a táblagépek mobilitását és a noteszgépek produktivitását. Rugalmassága, robusztussága és kényelmes használata folytán ideális megoldás kereskedelmi környezetekbe a raktártól az eladótérig – sőt akár egész éves kültéri használatra.

Kulcsszavak: Fujitsu, táblagép
Tovább

Új LIFEBOOK noteszgépek a Fujitsutól hibrid munkahelyekre

2022. május 25. -

A Fujitsu bemutatta a járvány utáni hibrid munkastílushoz igazodó, vadonatúj noteszgép-portfólióját. A frissített kínálat zászlóshajója a minden elemében új, ultrakönnyű magnézium házba szerelt LIFEBOOK E5 sorozat.

Tovább