Szűrés

A(z) szerver kulcsszót tartalmazó cikkek

Frissíts egy szakadásmentesebb felügyeleti streamingre

2023. augusztus 24. -

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta legújabb NVR hálózati felügyeleti szervereit, a QVP-41C-t négy 3,5 hüvelykes SATA-meghajtórekesszel és a QVP-21C-t két 3,5 hüvelykes SATA-meghajtórekesszel. 

Tovább

Szerverhardver frissítés vs. váltás a legújabb platformra – melyik éri meg jobban?

2023. május 31. -

Az elmúlt időszak gazdasági kihívásai az adatközponti IT-infrastruktúrákat sem kímélik. Egy korábbi felmérés adatai szerint 2020-ban még a válaszadók 42 százaléka azt vallotta, hogy két-három évente frissíti adatközponti szervereit, míg 26 százalékuk nyilatkozott úgy, hogy ezt minden évben megteszi. 

Tovább

Kiemelt feladat az adatközpontok zöldítése

2023. április 25. -

A globális, technológia-központú gazdaság létfontosságú elemei az adatközpontok. Az informatikai vezetők azonban azt is jól tudják, hogy ennek az értékes szolgáltatásnak ára van; a növekvő kapacitásigény kielégítéséhez szükséges költségeket, de az adatközpontok energiafelhasználását is meg kell fizetni. Tavaly az elmúlt öt évtized legjelentősebb energiaár-emelkedését szenvedte meg az európai gazdaság, ezért sem meglepő, hogy a cégek az üzemeltetési költségek csökkentése érdekében preferálni kezdték a nagyobb energiahatékonyságot biztosító megoldásokat. Innen egyenes út vezetett a fenntartható (zöld) adatközpontok felé.

Tovább

A Dell PowerEdge szerverek portfólióbővítése az eddigieknél még nagyobb teljesítményt tesz elérhetővé

2023. január 19. -

A Dell Technologies tizenhárom Dell PowerEdge szerverrel bővíti az iparág legsikeresebb szerverportfólióját*. Az új megoldások fokozott teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak az adatközpontokban, illetve a nagy léptékű nyilvános felhőkben elhelyezett és az edge-en található számítási megoldásokhoz.

Tovább