Szűrés

A(z) Logitech kulcsszót tartalmazó cikkek

Top 4 felszerelés, amik megkönnyítik az online megbeszéléseket

2022. szeptember 1. -

Az otthoni munkavégzés elterjedtebb, mint valaha. Ez a járvány hozadéka. Sok cég folytatja ezt a tendenciát, és a munkavállalók is megszokták a remote munkavégzést, így egyre inkább igénylik a juttatásicsomag részeként. Ahhoz, hogy az otthoni munkavégzés ugyanolyan eredményes legyen, mint az irodai, a tökéletes időszervezés mellett, minőségi eszközökre is szükség van. Mi az, ami biztosan nem hiányozhat otthonról vagy az irodából, ha színvonalas munkamegbeszéléseket szeretnének tartani? Az alábbi négy felszereléssel támogathatják a munkaadók a kiváló minőségű online megbeszéléseket.

Kulcsszavak: Logitech
Tovább

Nemzetközi elismeréseket gyűjtött be a Logitech

2018. június 14. -

A Logitech bejelentette, hogy tizenkét termékét ismerték el International Design Awards (IDA) kitüntetéssel. 

Kulcsszavak: Design Awards, Logitech
Tovább

Rangos elismeréseket gyűjtött be a Logitech

2018. április 10. -

A Logitech a mai napon jelentette be, hogy 13 Red Dot-díjat nyert el az idei Red Dot 2017 Termékdizájn versenyen. A mostani zsinórban a hatodik év, amelyben Logitech termékeket ismertek el a nívós nemzetközi versenyen.

Tovább

A Logitech G bemutatja az új PRO gaming fejhallgatót

2018. március 30. -

A Logitech almárkája, a Logitech G bejelentette legújabb termékét, a Logitech G PRO gaming fejhallgatót, mely az e-sportolók számára is megfelelő minőségű audioélményt, és további hasznos funkciókat kínál. 

Tovább