Szűrés

A(z) Photokina kulcsszót tartalmazó cikkek

A világ első DSLM-kamerája a Panasonictól, amely 6K PHOTO funkciót kínál

2016. szeptember 20. -

A Panasonic LUMIX GH5 készüléke a világ első digitális, tükör nélküli (DSLM), cserélhető objektíves kamerája, amely képes precíz és tiszta 4K 60p/50p felvételt és magas hűségű 4:2:2 10-bites 4K videót készíteni. Ez a prémium kategóriás készülék kivételes teljesítményt kínál majd a profi fotósoknak, videósoknak, illetve az egyre sokasodó fotós és videós alkotóknak.

Tovább

Kitűnő képminőség és állandó teljesítmény a terepen

2016. szeptember 20. -

A Panasonic bemutatta a nagy teljesítményű, cserélhető objektíves DSLM termékcsalád legújabb tagját, a LUMIX DMC-G80 fényképezőgépet. A LUMIX DMC-G80 fejlett technológiák egész sorát és számos praktikus funkciót egyesít egy kompakt, tartós és kifejezetten kültéri használatra tervezett készülékben.

Tovább

A Sony és a Profoto bemutatták első közös fejlesztésű, professzionális felhasználásra készült interoperábilis terméküket

2016. szeptember 19. -

A Sony a kölni Photokina kiállításon bejelentette, hogy a svéd Profotoval együttműködve egy új, közös platformot hoznak létre, amelynek célja olyan kreatív és ambiciózus fotográfusok támogatása, akik munkáikban keltik életre fantáziájukat.

Tovább

Az Epson a Photokina rendezvényen új szintre emeli a fotónyomtatást a minőség és az alkalmazhatóság terén

2016. augusztus 23. -

A kiállításon professzionális fotóstúdióval és panelbeszélgetéseken mutatják be, hogyan készíthetők minőségi nyomatok fotópapírra, vászonra, filmre, fémre, textilre és 3D kiegészítőkre egyszerűen az Epson legújabb tintasugaras nyomtatóival.

Tovább