Szűrés

A(z) Photokina kulcsszót tartalmazó cikkek

A világ megismerésének új módja

2016. szeptember 28. -

A rendezvény fő érdekességei között szerepelt a drónpilóták számára ajánlott Moverio BT-300 okosszemüveg és a Moverio Pro BT-2000 okosszemüveg, ami hozzájárul a szakmai képzések és a távoli támogatás hatékonyságához.

Tovább

Az Epson vezető szoftvercégekkel együtt mutatta be új kiskereskedelmi megoldásait a Photokina kiállításon

2016. szeptember 27. -

Az Epson kiskereskedőknek szánt megoldásait szoftvergyártókkal együtt mutatta be egy külön erre a célra berendezett standon a Photokina kiállításon, Kölnben. A japán gyártó legújabb, rendkívül rugalmas felhasználást biztosító SureLab D-sorozatú minilaborjai és a nagyformátumú, vízbázisú tintát használó SureColor SC-P nyomtatócsaládjának készülékei a profi fotósok és a fotókidolgozással foglalkozó kiskereskedők számára kínálnak jól jövedelmező megoldásokat.

Tovább

Prémium 4K technológiás zsebkamera, mely gyors objektívjével bárhol és bármikor éles képet készít

2016. szeptember 21. -

A Panasonic kreatív fotósoknak tervezett legújabb kompakt fényképezőgépe, a LUMIX LX15, a gyengén megvilágított körülmények közötti fényképezés és a bokeh stílus terén magasra teszi a lécet. Az új karcsú, zsebbe rakható stílusos kamera egyedülálló F1,4 nagy sebességű objektívet és 1,0 hüvelykes MOS képérzékelőt rejt.

Tovább

LUMIX FZ2000 fényképezőgép, amely zászlóshajó a hibrid bridge kategóriában

2016. szeptember 21. -

A Panasonic LUMIX bridge fényképezőgépe, a DMC FZ2000-es modell, 20x-os optikai zoomot biztosító objektívvel, 1,0 hüvelykes MOS-érzékelővel, MOV/MP4 formátumú, korlátlan 4K videórögzítést kínál. 

Tovább