Szűrés

A(z) alaplap kulcsszót tartalmazó cikkek

Z170 Signature sorozatú alaplapokkal rukkolt elő az Asus

2015. augusztus 12. -

Alaplap 5-Way Optimization (ötirányú optimalizálás) funkcióval, ASUS Pro Clock technológiával, Crystal Sound 3-mal és a legújabb bővíthetőségi funkciókkal a mindennapos tevékenységekhez, szórakozáshoz és játékho.

Kulcsszavak: ASUS, alaplap
Tovább

Alaplappal is készült a CeBIT-re az ASUS

2015. március 19. -

Az ASUS a CeBIT-en mutatta be a világ első olyan fogyasztóknak szánt alaplapját, amely minden NVM Express tárolóeszközzel kompatibilis és beépített USB 3.1 és vadonatúj TUF Detective technológiával is rendelkezik. 

Tovább

USB 3.1 megoldások az ASUS-tól

2015. március 17. -

Az ASUS bemutatta SuperSpeed+ USB 3.1 megoldásainak teljes választékát: mindenféle használatra alkalmas alaplapokat beépített USB 3.1 funkcionalitással, illetve két ASUS USB 3.1 kártyát. Az utóbbi az új PCI Express (PCIe) bővítőkártya, amely két Type-A vagy a fordítva is használható Type-C csatlakozóval van ellátva. 

Tovább

ASUS Rampage V Extreme alaplap az extrém túlhajtáshoz

2014. szeptember 3. -

Az Asus Republic of Gamers (ROG) bejelentette a Rampage V Extreme alaplapot. Az Intel X99 lapkakészletét használó, játékhoz és túlhajtáshoz optimalizált megoldás fogadni tudja a legújabb LGA 2011-v3 foglalatos Intel Core i7 (Haswell-E kódjelű) processzorokat és annyi DDR4 memóriát, amennyit az új architektúra kezelni képes.

Kulcsszavak: alaplap, ASUS, játék
Tovább