Szűrés

A(z) firmware kulcsszót tartalmazó cikkek

Két firmware-frissítést jelentett be a Nikon

2020. február 18. -

A Nikon bejelenti a 3.00-s firmware-verzió kiadását a Nikon Z 7 és a Nikon Z 6 teljes képes tükör nélküli fényképezőgépekhez, és az 1.10-es verziót a Z 50 DX formátumú tükör nélküli fényképezőgéphez. Ezek a firmware-frissítések számos fejlesztést kínálnak a meglévő funkciókhoz, így a fényképezőgépek tükör nélküli sorozata még sokoldalúbbá válik.

Tovább

Páratlan teljesítményfokozást és funkcióbővítést hoz a DC-GH5 Ver. 2.0 firmware-frissítése

2017. augusztus 31. -

A Panasonic bejelentette a DC-GH5 teljesítményét tovább fokozó új, Ver. 2.0 firmware-frissítést. A GH5 kamerát világszerte használó neves fotósokkal és operatőrökkel egyeztetve a Panasonic megvizsgálta, milyen új funkciókat igényelnek leginkább a felhasználók, és ezeket figyelembe véve fejlesztette az új firmware-t. Így nem csak egy egyszerű firmware-frissítésről van szó, hanem a kamera teljesítményének olyan egyedi fejlesztéséről, amely megfelel a professzionális GH5-felhasználók igényeinek.

Tovább

Két további Nexus tabletre érhető el az új Android 5.0.2

2015. január 16. -

Elérhetővé vált az Android 5.0.2-es verzióját magába foglaló, főként javításokat kínáló firmware a Google fejlesztői weboldalán a Nexus 10 és a 2013-as Nexus 7 táblagépek számára.

Tovább

Frissültek a Pebble okosórák

2014. szeptember 19. -

A Pebble és a Pebble Steel karórák is megkapták a  szoftverfrissítést fedélzetükre. Az update több újdonságot is tartogat a felhasználóknak, többek között az emotikonok is megérkeztek.

Tovább