Szűrés

A(z) internet kulcsszót tartalmazó cikkek

A Safer Internet Day alkalmából online vetélkedő és értékes nyeremények várják a fiatalokat

2024. február 1. -

2009 óta világszinten minden év februárjában tarják a Safer Internet Day-t, azaz a Biztonságosabb Internet Napját. Idén február 6-ra esik a világnap és ebben az időszakban több kezdeményezés is igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy bár az internet számos előnye fontos szerepet játszik a világ előremozdításában és a társadalmak fejlődésében, a nethasználatnak léteznek árnyoldalai, veszélyei, amikkel mindenkinek érdemes tisztában lennie és érdemes rá felkészülnie. 

Tovább

Összehasonlítás a világszerte elérhető internetárakról 2023-ban

2023. november 16. -

A Picodi Magyarország elemzői csapata 364 internetszolgáltató árlistáját 85 országban ellenőrizte, és rangsort készített a leginkább és legkevésbé megfizethető internet-hozzáférésű országokról.

Tovább

Ide tedd a routert, hogy jó legyen a net!

2023. október 2. -

Mi kell ahhoz, hogy minél jobban hasítson az otthoni mobilnetünk, és akadozás nélkül nézhessük kedvenc sorozatunkat? A megfelelő térerő és a jó router a szolgáltatón múlik, de érdemes tudni, hogy az is sokat számít, hová tesszük a mobilnetes routert a lakásban. A Yettel most ehhez ad tanácsokat.

Kulcsszavak: internet, router, Yettel
Tovább

Mennyi internet lehet elég?

2023. szeptember 4. -

Az internet sem korlátlan. A technológia meghatározza, hogy egy hálózat mekkora adatforgalmat képes lebonyolítani. A hálózat kiépítése, fejlesztése, fenntartása költséges, melyet a szolgáltatók – részben – az igénybevételtől függően terhelnek az ügyfelekre. Éppen ezért díjcsomagokat határoznak meg. De mit gondolnak maguk a felhasználók a számukra elégséges otthoni sávszélességről és mobilinternet adatkeretről? A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) internethasználókat vizsgáló piackutatása erre kereste a válaszokat.

Tovább