Szűrés

A(z) internet kulcsszót tartalmazó cikkek

Fél évig fél áron adja a vezetékes internetet a Vodafone

2023. augusztus 28. -

A korábbi években megnövekedett érdeklődést tapasztalt a Vodafone Magyarország vezetékes szolgáltatásai iránt az iskolakezdés időszakában, ezért a vállalat az új tanévkezdetben a növekvő ügyféligényre reagálva, fél évig fél áron teszi elérhetővé otthoni internet szolgáltatásait. A kedvezmény 2023. augusztus 15. és 2023. október 31. között megkötött új, határozott idejű lakossági internetelőfizetés esetén automatikusan aktiválódik.

Tovább

A legkelendőbb WiFi 6 hozzáférési pontok sorozata új, több gigabites modellekkel bővült

2023. július 29. -

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks két további modellel bővítette sikeres WiFi 6 (802.11ax) hozzáférési pont-sorozatát, amelyet elsősorban kisebb és közepes méretű vállalkozások és szervezetek számára terveztek.

Tovább

Csevegőrobot segíti a fiatalokat a tudatosabb internethasználatban

2023. március 27. -

Mára az internet és az okostelefonok a fiatalok életének szerves részévé váltak, azonban a túlzott online jelenlét és a felkészületlen nethasználat folyamatos kockázatot jelenthet, miközben éppen ezt, a 13-18 éves korosztályt nehéz elérni a tudatosító programokkal. A március 27. és 31. között zajló Digitális Témahét alkalmából a fiatalok szokásaira rezonálva egy új online megoldást indít a ProSuli: a ChatMate interaktív módon ad tudást az online zaklatás, a digitális lábnyom és a digitális jóllét témakörökről, amelyben a fiatalok segítőpartnere a színész-énekes Miller Dávid.

Tovább

Szülő–gyermek párbeszédet szorgalmaz az NMHH a videójátékok kapcsán is

2023. február 7. -

A biztonságosabb internet felé az első lépést a szülő teheti meg, ha beszélget gyermekével a témáról. Megtalálni a közös hangot, feltenni az első kérdést azonban nem könnyű feladat. Ebben kíván segíteni a szülőknek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) gamer gyerekek szüleinek szóló kézikönyve, amely a Biztonságos Internet Napján (Safer Internet Day) jelenik meg.

Tovább