Szűrés

A(z) kamera kulcsszót tartalmazó cikkek

A Teledyne FLIR bemutatja a FLIR ONE Edge Pro-t

2022. november 16. -

A Teledyne Technologies Incorporated részeként működő Teledyne FLIR bemutatta vezeték nélküli, mobileszközökhöz szánt hő- és láthatófény kameráját, a FLIR ONE Edge Pro-t. A korábbi modellekkel ellentétben az újragondolt FLIR ONE Edge Pro-t nem kell fizikailag csatlakoztatni a kapcsolódó mobileszközhöz, és az egyes operációs rendszereknél nincs szükség külön modellekhez, így maximális rugalmasságot biztosít a hőkamerás vizsgálatokhoz.

Tovább

Nagy felbontású képalkotási élményt nyújt az új Sony kamera

2022. október 29. -

A Sony bejelentette az Alpha 7R V (ILCE-7RM5) modellt, ami a 7R széria legújabb tagja az elismert Alpha sorozatú tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőképek családjában. Az Alpha 7R V egyesíti a Sony legnagyobb felbontású képérzékelőjét, valamint az Alpha 7R kamerák esetében először a nagy teljesítményű képfeldolgozó BIONZ XR motort. A nagy felbontás és a processzor kombinációja új áttörés a témák felismerését és rögzítését illetően az állóképek és a videók esetén egyaránt. 

Tovább

A Sony bővíti a vlogging termékcsaládját

2022. október 16. -

A Sony a napokban jelentette be az új vlog kamerát, a ZV-1F-et. A kreatív erővel, a könnyen használható vlog funkciókkal, a fejlett csatlakozási lehetőségekkel, és a környezetbarát megoldásokkal kiváló választás olyan vloggerek és tartalomgyártók számára, akik minőségi fényképeket és videófelvételeket szeretnének készíteni. A zsebbe illeszkedő kamerát a Sony legújabb technológiájával optimalizálták, hogy kiemelkedő tartalmat lehessen vele gyártani.

Kulcsszavak: Sony, kamera
Tovább

A Xiaomi kamerája Kitemark tanúsítványt nyert

2021. augusztus 15. -

A világ egyik vezető technológiai nagyvállalata, a Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat Mi 360° otthoni biztonsági kamerája elnyerte a British Standard Institution (BSI), a brit üzleti fejlesztésekkel és szabványokkal foglalkozó vállalat Kitemark tanúsítványát a Lakossági IoT-eszközök kategóriában. A Xiaomi Home alkalmazás szintén megkapta a tanúsítványt a Biztonságos Digitális Alkalmazások kategóriájában.

Tovább