Szűrés

A(z) DXOMARK kulcsszót tartalmazó cikkek

HONOR 90: Osztályelső a kijelzője, a DXOMARK szerint is

2023. június 27. -

A HONOR büszkén jelenti be, hogy kimagasló szintet ért el HONOR 90 készüléke a DXOMARK kijelzőbesorolásán. Az átfogó, alapos okostelefonos képernyőteszt hat fő területet vizsgál: ezek az olvashatóság, a szín, a videó, a mozgás, az érintés és a képi zavarok. Lenyűgöző, 140-es pontszámmal a készülék elérte a DXOMARK Display Gold Label elismerést.

Tovább

Világelső a HONOR Magic5 Lite akkumulátora

2023. február 23. -

A HONOR tovább feszegeti az innováció határait a HONOR Magic5 Lite-tal. A készüléket a DXOMARK, a világ vezető minőségértékelő laboratóriuma világszerte az első helyre sorolta az akkumulátor teljesítménye alapján, megerősítve ezzel, hogy a HONOR a megbízható és nagy teljesítményű készüléket kereső fogyasztók első számú választása.

Kulcsszavak: HONOR, okostelefon, DXOMARK
Tovább

Új királya van a mobilfotózásnak

2022. november 4. -

A Huawei legújabb zászlóshajó okostelefonja, a Mate 50 Pro rendelkezik jelenleg a legjobb kameratechnológiával a piacon elérhető mobiltelefonok között a DXOMARK független minőségértékelő tesztlabor szerint. A nemzetközi benchmarkként ismert portál okostelefonos kamerákat összesítő legújabb rangsorában történetének legmagasabb pontszámát adta a Mate 50 Pronak, amelyet számos új, innovatív megoldással, a többi között tíz fokozatban állítható fizikai rekesznyílással és 50 MP-es Ultra Aperture kamerával szerelt fel a gyártó. A portál méltatta a készülék élenjáró teljesítményét gyenge fényviszonyok mellett, a zoom képességeit, valamint a bel- és kültéren kiemelkedő minőségű videók készítéséhez szükséghez adottságait.

Tovább