Szűrés

A(z) router kulcsszót tartalmazó cikkek

Okostelefonokkal, tabletekkel és CPE egységekkel bővíti kínálatát a TCL

2022. február 28. -

A TCL, a kijelző technológia és a megfizethető, prémium okos eszközök előharcosa számos új készülékről rántja le a leplet a 2022-es Mobil Világkongresszuson (MWC). A TCL küldetésének tekinti, hogy mindenki számára biztosítsa az 5G kapcsolatot, ezt szem előtt tartva jelenti be a TCL 30 Sorozatának öt okostelefonnal történő bővítését, beleértve egy funkciókkal teli 5G modellt. Három új táblagép is debütál, többek között a TCL innovatív NXTPAPER család legújabb tagja és a TCL TAB 10s 5G is. A kapcsolódás terén vezető pozícióját megszilárdítva, a TCL három új CPE berendezést is piacra dob, ideértve a LINKHUB 5G-t, a hatékony 5G routert, mely több száz készüléket képes összekapcsolni különböző környezetekben. 

Tovább

Firmware frissítést kapott a népszerű wifi-router

2021. december 13. -

Manga, avagy Dark néven új botnet kampány fenyeget – figyelmeztet a Fortinet. A routereket támadó kampányt alig 10 nappal azután fedezték fel, hogy a TP-Link a magyarországi KPMG etikus hekkerének bejelentése alapján frissítést adott ki slágerterméknek számító hálózati elosztóira. A Fortinet szerint a vírus azért különösen veszélyes, mert a sérülékenység nem kap elég figyelmet, a hekkerek viszont máris visszaélnek vele. 

Tovább

Hazánkban is elérhető a HONOR Wi-Fi 6 Plus router

2021. január 12. -

A Honor bejelentette, hogy az első Wi-Fi 6 Plus szabványnak megfelelő routere már megvásárolható hazánkban. A Honor Router 3 Gigahome Wi-Fi 6 chipsettel, kétmagos, 1,2 GHz-es CPU-val érkezik, és gyors, stabil kapcsolatot biztosít. Az eszköz kedvezményes bruttó 22.990 Ft-os javasolt fogyasztói áron megvásárolható az Extreme Digitalnál.

Tovább

Az Armor G5 egyszerre akár 30 eszközre juttatja el a lehető leggyorsabb internetkapcsolatot

2020. november 1. -

A tajvani Zyxel Networks a magyar piacon is bemutatta az Armor G5 AX6000 12-Stream Multi-Gigabit Security WiFi 6 Routert. Az új hálózati eszköz a WiFi 6 lehetőségeit teljesen kihasználva nagyon erős kapcsolódást és gigabites sebességet nyújt a videós tartalmakat intenzíven használó otthonok részére.

Tovább