Szűrés

A(z) winchester kulcsszót tartalmazó cikkek

Az ASUS megjelentette az ARES II grafikus kártyát és a ROG RAIDR Express SSD-t

2013. január 8. -

A játékot és az otthoni szórakozást izgalmas új szintre emelő termékeket jelentett be ma az ASUS: a két AMD HD 7970 GHz Edition GPU-t tartalmazó ROG ARES II grafikus kártyát és a fejhallgató-erősítővel felszerelt Xonar Essence One MUSES Edition USB DAC-t. Bejelentette továbbá az ASUS a kompakt E2KM1-I Deluxe Mini-ITX alaplapot is, amely masszív, energiatakarékos alapként használható házimozi PC-khez, és betekintést engedett az asztali PC-khez szánt, nagy teljesítményű ROG RAIDR Express SSD-tároló részleteibe is.

Tovább

Egy centi vastag a Verbatim új külső merevlemeze

2012. november 8. -

A Verbatim bemutatta jelenlegi legvékonyabb külső merevlemezét. Mindössze 10,5 miliméteres vastagságával ez a világ egyik legvékonyabb hordozható HDD-je, 20 százalékkal vékonyabb mint bármelyik eddigi Store ‘n‘ Go modell.

Kulcsszavak: Verbatim, winchester
Tovább

Freecom külső meghajtó TV programok rögzítésére

2012. szeptember 24. -

A Freecom bemutatta a Mobile Drive Sq TV-t, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy televíziós programokat rögzítsünk rá USB-n keresztül. A kompakt, 2,5 colos SATA merevlemez egy speciálisan tervezett rögzítőegységgel érkezik, aminek segítségével az eszközt könnyedén elhelyezhetjük a tévénk hátoldalán és csatlakoztathatjuk az USB-porthoz.

Kulcsszavak: Freecom, winchester
Tovább

Új Kingston SSDNow E100 meghajtó virtualizációt támogató, megnövelt teljesítménnyel

2012. szeptember 20. -

A  Kingston SSDNow E100  modellt a vállalat legújabb, szervezeti célra kifejlesztett mozgóalkatrész nélküli meghajtója. Az új meghajtó biztosítja a vállalatok számára a nagy adatmennyiségek és a virtualizációs kezdeményezések támogatásához szükséges teljesítményt. Az új Kingston E100 SSD akár tízszer tartósabb és megbízhatóbb a belépő szintű SSD-knél.

Kulcsszavak: Kingston, winchester, SSD
Tovább