Szűrés

A(z) Google kulcsszót tartalmazó cikkek

Érkezhet a Google MultiSearch magyar nyelven is?

2022. október 1. -

A napoban zajlott a Google Search On konferenciája, ahol a legnagyobb Google keresést érintő újdonságokat szokta bejelenteni a cégóriás. 

Tovább

Sajátmárkás telefonok a Telekomtól

2022. szeptember 29. -

A Google-lal közösen fejlesztett készülékek nem csak nagy felbontású kamerájukkal, premium dizájnjukkal, vagy hosszú üzemidejükkel hódíthatják meg a mobilpiacot, hanem az árukkal is. A T Phone 5G-vel és a T Phone Pro 5G-vel már sokkal több mindenki számára válhat kézzelfoghatóvá és elérhetővé az 5G-s felhasználói élmény*.

Tovább

Ingyenes Stadia Pro egyes LG okostévékhez

2022. augusztus 5. -

Az LG Electronics (LG) a Google Stadia-val együttműködve három havi ingyenes hozzáférést*  kínál a Stadia Pro platformhoz az LG okostévé-tulajdonosoknak. A promóciós lehetőség korlátozott ideig érhető el a legalább 5.0-ás webOS verziószámmal ellátott LG televíziókon**, abban a huszonkét országban***, ahol a Stadia, a Google felhőalapú játékplatformja hozzáférhető, köztük Magyarországon is.

Tovább

Most módosul a Google Mag-algoritmusa, a hazai cégekre is kihat

2022. május 29. -

A Google bejelentette, hogy módosította Alap-, vagy Mag- algoritmusát, ezért az elkövetkező 1-2 hétben jelentősen átalakulhat a találati lista, ami a hazai cégeket is érinti.

Kulcsszavak: algoritmus, Google
Tovább