Szűrés

A(z) Ice Cream Sandwich kulcsszót tartalmazó cikkek

Huawei Ascend P1 teszt

2013. március 4. -

Nálunk járt a Huawei szuperkarcsú droidja, amely nem csak stílusos külső megjelenésével, hanem sebességével is levett minket a lábunkról. A felső-közép kategóriás mobil szinte minden téren hozza a tőle elvárt szintet, de a zenerajongóknak például nem ajánlanánk nyugodt szívvel.

Tovább

Fujitsu STYLISTIC M702 tablet – Minden időben állja a sarat

2013. március 1. -

A Fujitsu a barcelonai MWC során mutatta be a sokak által várt STYLISTIC M702 táblagépet. A fokozott igénybevételre tervezett Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerű eszköz olyan helyeken is használható, ahol a normál otthoni noteszgépeket tönkretenné a víz, vagy eltömítené a por. Az új modell emellett olcsóbb és könnyebb, mint a szélsőséges igénybevételre tervezett noteszgépek. 

Tovább

Új Lenovo tabletek érkeznek hazánkba

2013. február 27. -

A Lenovo bejelentette, hogy két új eszközzel, az IdeaTab termékcsaládba tartozó A2107 és A2109 tabletekkel bővíti termékportfólióját Magyarországon. A vékony kialakítású, Android 4.0 Ice Scream Sandwich operációs rendszerrel futó 7 és 9 hüvelykes tabletek számos multimédiás funkcióval és nem utolsósorban vonzó árakkal érkeznek a hazai piacra.

Tovább

Már kapható az Xperia E Dual

2013. február 6. -

Az Egyesült Királyságban körülbelül 62 ezer forintért vásárolható meg a Sony dual SIM-es újdonsága, melynek kellemes hálózatkezelési képességeihez stílusos külső és alsó-közép kategóriás hardver társul.

Tovább