Szűrés

A(z) PC kulcsszót tartalmazó cikkek

Jelentősen nőtt az asztali gépek forgalma szeptemberben

2021. október 5. -

Szokatlan trendeket lehetett megfigyelni az asztali PC-k értékesítésében szeptember első négy hetében, a tanév első heteiben: jelentősen több asztali gép talált  gazdára mind az eMAG-nál, mind az Extreme Digitalnál, mint tavaly ilyenkor, és jelentősen nőtt az Apple-gépek forgalma is.

Tovább

A Fujitsu piacra lép legkisebb PC-jével

2018. szeptember 30. -

A Fujitsu bemutatta történetének eddigi legkisebb asztali számítógépét. A kevesebb mint egy liter űrtartalmú ESPRIMO G558 kis mérete folytán akár a kijelző hátoldalára is rögzíthető – ugyanakkor elég nagy teljesítményt kínál az asztali és webalapú irodai alkalmazások kifogástalan futtatásához.

Tovább

Kisebb ESPRIMO portfólió nagyobb teljesítménnyel

2018. május 23. -

A Fujitsu bemutatta sokoldalú ESPRIMO PC-kínálatának sokféle asztali számítástechnikai környezetben jól használható, legújabb generációját. Az ESPRIMO portfólió teljesítményét nyolcadik generációs Intel Core processzorok turbózzák fel, a perifériák gyorsabb csatlakozását pedig 10 gigabit sebességű USB támogatja*. Az új, kisebb méretű ESPRIMO PC-k kimagasló teljesítmény elérésére képesek.

Tovább

Az ASUS az IFA 2016 kiállításon bemutatta a Zenvolutiont

2016. szeptember 3. -

A berlini IFA 2016-ra időzített ASUS sajtórendezvényen Eric Chen, az ASUS alelnöke lépett az emelvényre, hogy bemutassa a ZenWatch viselhető eszközök családjának legújabb tagját, az Android Wear platformra épülő ZenWatch 3-at. 

Tovább