Szűrés

A(z) biztonság kulcsszót tartalmazó cikkek

Hároméves UTM GOLD biztonsági licenc mellé egy Zyxel USG FLEX tűzfal jár ajándékba

2023. december 5. -

A Zyxel Networks, a világ egyik vezető biztonságos és felhőalapú hálózati megoldásokaz szállító vállalata, egy különleges promóciót indított, melynek keretében a vásárlók egy erőteljes teljesítményű tűzfalat kapnak ajándékba. Mostantól minden hároméves UTM GOLD biztonsági licenc vásárlása mellé jár egy USG FLEX tűzfal is. A promóció 2023. december 31-ig érvényes, és a hivatalos Zyxel forgalmazókon keresztül vásárolt UTM GOLD licenszekre vonatkozik.

Tovább

A Kingston adatvédelmi tanácsai

2023. november 30. -

Az okoseszközök korában a kommunikáció, a munkavégzés és a tartalomfogyasztás minden eddiginél könnyebb és hatékonyabb, ám a technológiai fejlesztések egyúttal új kockázatokkal is járnak mind a személyes, mind a vállalati adatok biztonságára nézve. Ezért mindenkinek a saját érdeke, hogy foglalkozzon az adatai védelmével. A Kingston Technology szakértői a november 30-i számítógépes biztonság napja alkalmából összegyűjtöttek öt egyszerű és praktikus tippet, amelyekkel nagyobb biztonságban tudhatjuk adatainkat.

Tovább

A Black Friday remek árakkal kecsegtethet, de rengeteg veszéllyel is

2023. november 17. -

A Black November és a Black Friday alkalmából valószínűleg jóval többet böngészünk, keresgélünk vagy vásárolunk az interneten, azonban nagyon óvatosnak kell lennünk, ugyanis ezzel együtt rengeteg támadási felületet is adhatunk. A HONOR összeszedett pár hasznos tippet arra, hogy biztonságban élvezhessük ki ne csak a vásárlást, hanem utána az ünnepeket is.

Kulcsszavak: biztonság, HONOR
Tovább

A QNAP frissíti a McAfee Antivirus for NAS-t

2023. július 18. -

A QNAP Systems, Inc. kiadta a McAfee Antivirus 3.2-es verzióját a QNAP NAS rendszerekhez. Ez az új verzió számos erőteljes funkciót vezet be, amelyek célja a QNAP NAS általános biztonságának és hatékonyságának növelése.

Tovább