Szűrés

A(z) iGO kulcsszót tartalmazó cikkek

Vodafone Navigation Hungary: iGO primo alapokon

2012. április 13. -

Már letölthető a Vodafone Navigation Hungary frissített változata, amely az iGO primo app legújabb funkcióit is tartalmazza és az on-board navigációnak köszönhetően használata nem generál extra költségeket az iPhone-felhasználók számára.

Tovább

iGO primo app Car Dock - A biztonságosabb navigációért

2011. december 19. -

A biztonságosabb és kényelmesebb navigáció érdekében az NNG új rögzítőpanelt kínál az iPhone készülékekhez. A vállalat első hardverterméke az autók műszerfalának zenei és szórakoztató központjává alakítja az iPhone-t, optimalizálva annak navigációs funkcióit minden helyzetben.

Tovább

Hangfelismerő technológia az iGO primo-ban

2011. december 14. -

A Nuance beszédmotorjára építve az NNG új, a célmeghatározást jelentősen egyszerűsítő hangfelismerő technológiát fejlesztett ki, amely már az OEM partnerek rendelkezésére áll. Az iGO primo legújabb funkciója felismeri az egy összefüggő mondatban elhangzott címeket, ezáltal fokozott kényelmet, illetve találati arányt biztosít.

Kulcsszavak: iGO, GPS, autószolg
Tovább

A te navid a te menüddel - iGO primo app

2011. november 15. -

Az iGO primo app legújabb frissítése a kezünkbe adja az irányítást: az új menüstruktúrának köszönhetően immár magunk alakíthatjuk ki a számunkra ideális felhasználói felületet. A megújult alkalmazás használata közben a kedvenc funkciók is mindig megjelennek a képernyőn.

Tovább