Szűrés

A(z) iGO kulcsszót tartalmazó cikkek

Az iGO fejlesztője is csatlakozik a Bridge Budapesthez

2014. február 6. -

Az iGO Navigációs rendszert fejlesztő NNG csatlakozik a Bridge Budapesthez, hogy fejlessze és ösztönözze a magyar vállalati szférát. 

Kulcsszavak: NNG, iGO, Bridge Budapest, kkv
Tovább

Magyar navigáció a Mazda3-ban

2013. december 24. -

A Mazda3 másfél hónapja rendelhető a magyarországi márkakereskedésekben. Megjelenése merész, sportos, a SKYACTIV technika minden elemét hordozza, és MZD Connect rendszerén keresztül. Navigációs szoftverét pedig a magyar NNG Kft. fejlesztette: a vezető a nélkül marad online kapcsolatban a világgal, hogy figyelme elterelődne az útról és veszélyeztetné biztonságát.

Tovább

Az iGO primo app már a Pioneer AppRadio-val is használható

2012. július 4. -

Legújabb frissítésével az iPhone-on és iPad-en is elérhető iGO primo app már a Pioneer AppRadio autós multimédiás egységével is összekapcsolható. Az összekapcsolást lehetővé tévő bővítmény hamarosan letölthetővé válik az iGO primo app különböző regionális, köztük az európai, orosz, török, dél-amerikai, észak-amerikai és brazil kiadásaiban is.

Tovább

Ingyenes, valós idejű forgalmi adatokkal egészült ki az iGO primo app

2012. április 27. -

A felhasználók visszajelzései alapján a valós idejű forgalmi adatok nélkülözhetetlenek a stresszmentes közlekedéshez, ezért most az iGO primo app ingyenesen kiegészült a legnépszerűbb extra funkcióval. Az alkalmazás által felhasznált, valós idejű forgalmi adatokat interneten keresztül tölthetők le iPhone-ra.

Tovább