Szűrés

A(z) szkenner kulcsszót tartalmazó cikkek

Kompakt méretű asztali lapolvasó az Epsontól

2015. március 10. -

Az Epson bejelentette az új Perfection V19 készüléket, amellyel képek és dokumentumok rögzíthetők, tárolhatók és megoszthatók. A 4800 dpi felbontású szkennert otthoni és irodai használatratervezték, kiváló minőséget és gyors működést garantál. A beépített állvánnyal hely takarítható meg, valamint függőlegesen is használható.

Tovább

A Canon legkisebb A3-as szkennere — imageFORMULA DR-M1060

2014. szeptember 26. -

A Canon megkezdte kompakt kialakítású, A/3-as asztali lapolvasójának, az imageFORMULA DR-M1060 forgalmazását. Az új duplex dokumentumszkenner jelenleg a legkisebb A3-as méretű lapolvasó a Canon kínálatában. Kis mérete ellenére, az új készülék többféle dokumentumtípust képes beolvasni akár 120 oldal/perc sebességgel is.

Kulcsszavak: lapolvasó, szkenner, Canon
Tovább

A Canon új irodai lapolvasója felforgathatja a piacot

2014. szeptember 19. -

A Canon Europe a múlt héten kezdte meg az új, gyors és sokoldalú imageFORMULA DR-F120 lapolvasó forgalmazását. A kompakt eszköz segítségével az irodák hatékonyabban digitalizálhatják, tárolhatják és kezelhetik a dokumentumaikat. Az újdonság az automatikus dokumentumadagolóval (ADF-egységgel) és síkágyas lapolvasóval rugalmasabban használható az olyan irodákban, ahol sokféle üzleti dokumentum digitalizálását végzik egyetlen eszközzel.  

Tovább

Megérkeztek az OKI legújabb, nagy kapacitású multifunkciós készülékei

2014. augusztus 8. -

Már Magyarországon is elérhetők az OKI legújabb, színes A3-as termékcsaládjának tagjai, az ES9455, az ES9465 és az ES9475 multifunkciós készülékek. A sorozat olyan oktatási intézmények, vállalatok és szervezetek számára készült, ahol nap mint nap jelentős mennyiségű nyomtatási, másolási és szkennelési feladatot végeznek. 

 

Tovább