Szűrés

A(z) tarifa kulcsszót tartalmazó cikkek

Új Red és Go tarifák a Vodafone-nál

2013. október 4. -

A Vodafone október 4-től új, könnyen áttekinthető tarifa portfóliót kínál lakossági ügyfeleinek. Ettől kezdve mindössze négy lakossági előfizetéses csomag szerepel a szolgáltató kínálatában, melyekkel a fogyasztói igények maximális kielégítését célozza meg. Mindenki – legyen szó meglévő vagy új előfizetőről –  a számára leginkább megfelelő szolgáltatásokat választhatja ki.

Tovább

2013 márciusáig biztosan nem emel árat a Tesco Mobile

2012. szeptember 24. -

A Tesco Mobile meghosszabbítja árgaranciáját, és továbbra sem nem hárítja át a távközlési adót ügyfeleire. A vállalt garancia 2013. március 1-jéig, azaz a szolgáltatás indításának 1 éves születésnapjáig érvényes.

Tovább

Megújult számlás tarifaportfólió a Telenornál

2012. szeptember 7. -

Ősztől új számlás tarifacsomagokat kínál lakossági előfizetőinek a Telenor. A korábbinál szélesebb portfóliót az ügyfelek folyamatosan változó mobilhasználati szokásait figyelembe véve alakították ki. Így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb csomagot.

Tovább

Mobilnetezés és telefonálás kiszámítható költségek mellett: Limit +Net tarifa a Telenornál

2012. augusztus 6. -

Augusztus 2-án került bevezetésre a Telenornál a számlás és kártyás tarifacsomagok előnyeit egyesítő Limit +Net csomag, mely adatforgalmat is biztosít, a feltöltések alkalmával pedig újabb adatmennyiség jár. A szolgáltató emellett megújította nyári akciós készülékkínálatát, melynek keretében tíz népszerű készüléket továbbra is tíz forintért lehet megvásárolni.

Tovább