Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

Sony Xperia Tablet S teszt

2012. december 10. -

A Sony újra saját néven forgalmazott népszerű mobiltelefonjai után megalkotta az első Xperia Tabletet, mellyel nem csak a márka iránt elkötelezettek számára teremtett lehetőséget a tabletek használatára, hanem egy jól összeállított, masszív, cseppálló eszközzel alkotott valós konkurenciát az Androidos tabletek piacán.

Tovább

Lumia 920 - Strapamobilként is árulhatnák [Videó]

2012. november 26. -

Dobálták, kalapácsként használták, késsel vagdosták, de a Lumia 920 kitartóan ellenállt a durva fizikai behatásoknak. Persze csak egy darabig, mert amikor teljes erővel egy betontömbhöz vágták, megadta magát. Mindent összevetve, a Nokia felső kategóriás üdvöskéjét olyan jól összerakták, hogy simán helytáll a srapamobilokat is "megizzasztó" szituációkban.

Tovább

Nexus 4 törésteszt [Videó]

2012. november 20. -

Vajon mennyire viseli meg a Nexus 4 burkolatát és kijelzőjét, ha leejtjük a kőkemény talajra? Szerencsére a FuchsPhone emberei elvégeztek egy töréstesztet, hogy választ kapjanak a kérdésre.

Kulcsszavak: Nexus, LG, teszt, videó
Tovább

Samsung Galaxy Ace 2 teszt – Tökéletes középszer

2012. november 16. -

A Samsung frissítette egyik legsikeresebb készülét, mely hű maradt az elődhöz, miközben csökkentette a rést a felsőkategóriához képest. Lássuk, mennyire lett vonzó a Galaxy Ace utódja!

Tovább