Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

iPad mini vs. Nexus 7 vs. iPad 3 törésteszt [Videó]

2012. november 10. -

Szerinted az iPad mini, az iPad 3, vagy a Nexus 7 tűri jobban a leejtésből adódó fizikai behatásokat? Na és mi a helyzet a víz okozta károkkal?  Egy videó választ ad ezekre a kérdésekre.

Tovább

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 teszt - Zsebtévé

2012. október 27. -

Nem vagyok egy tabletes ember. Van egy laptopom, amit kis túlzással (de tényleg csak picivel) mindenhova magammal viszek, ahol 1 óránál többet vagyok. Van okostelefonom, amivel gyakorlatilag intravénásan van belémkötve az internet. Mikor használjam hát a tabletet? Kapóra jött az új Samsung Galaxy Tab 2, ami megérkezett tesztelésre, így lecsaptam rá, hogy a végére járjak ennek a kérdésnek.

Tovább

Samsung 350U2B - mindennapi használatra

2012. október 8. -

Górcső alá vettük a Samsung 350U2B típusú, 12,5 hüvelykes képernyővel szerelt notebookját, mely lenyűgöző külsejével és kedvező árával veheti le a felhasználókat a lábukról. A kérdés már csak az, hogy a készülék mennyire válik be a gyakorlatban, illetve nem mindennapi mérete miatt notebookként, netbookként vagy ultrabookként tekinhetünk-e rá.

Tovább

Sony Xperia U teszt - A legkisebb testvér

2012. október 2. -

A Sony termékpalettájának három aktuális húzóterméke közül a legkisebb járt nálunk és a második hét végére nagyon összemelegedtünk. Az Xperia U fiatalos, gyors, kedvező árú készülék. Vajon tömegtelefon lesz belőle?

Tovább